Dışlanmanın sebebi ne olabilir?

Bazen sonsuza kadar uyuyim diyorum ama 2. dünya korkusu var.

Dik başlı olun öz güvenli olmaya çalışın yeni bir arkadaş çevresi kurmaya çalışın.

Kuramıyorum sorun orada her yeni bir arkadaş ediniyim diyorum ne oluyorsa o an oluyor.

Aynısı gene oldu yani arda arası bir karton bardak yere düştü her hatamı başıma kakıyolar özür diliyorum devam ediyorlar yani gülüyorum ama içimde gene aynı duygular oluyor.

Son düzenleme:
Dostum, hala bu sorundan müzdarip isen bilmeni isterim ki ister annen ve baban olsun ister çok sevdiğin arkadaşların istersen de edinmek istediğin arkadaşlar olsun, hatta sahiplendiğin bir hayvan ya da yetiştirdiğin bir çocuk olsun doğada bulunan her canlı birbirine koşullu olarak bağlanır. Eğer sen ilişki kurmak istediğin kimselerin hayatına somut bir vizyon, enerji, standart katmayacaksan o kişi başta seninle iyi geçinse de zamanla bir fayda bulamadığı için davranışları olumsuz yönde ilerleyecektir. Eğer aralarına katılmak istediğin arkadaş grubunun ortak özelliklerinin farkındaysan ve bu ortak özellikler senin işine gelmiyor veya zevklerine hitap etmiyorsa sorunu kendinde aramana gerek yok demek ki orası olman gereken bir ortama sahip değilmiş. Ama sen o kişi olmak istediğin halde olamıyorsan o halde biraz oturup düşün ben neyi eksik yaptım bugüne kadar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…