Dışlanmış hissediyorum

AyazZe

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, derdim var anlatmaya geldim. Şimdi benim Birtane arkadaşım var, oyun gireceğiz, neyse arkadaşları da gelecekmiş, tamam sıkıntı yok dedim, geldi oynadık. Ondan sonra ortam ısındı, 2-3 saat oldu arkadaşımın arkadaşına arkadaşım ile Olan anılarımı anlatıyorum (Ad Vermek İstemiyorum) neyse, arkadaşımla ilgili komik bir anı anlattım ondan sonra beni aramadan attı. 2-3dk sonra ekledi neyse, arkadaşımın arkadaşı sen gitsene arkadaşıma özel bir şey diyeceğim "sen git kanka, bunu niye aldık" gibi tavırlar sergilemeye söylemeye başladı, ben de sizi seviyorum samimi gördüğümden anı anlatayım dedim, hepsi susdu sonra arkadaşımın arkadaşı çıktı neyse, arkadaşıma sordum beni aramadan attıktan sonra ne konuştunuz dedim. Cevap vermedi bilerek söylemedi, şimdi dışlanmış hissetim 7 yıllık arkadaşını 1yıllık arkadaşına sattı üstelik arkadaşımın arkadaşının beni atmasını istediğinde arkadaşım sesini çıkarmadı göz yumdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, derdim var anlatmaya geldim. Şimdi benim bir tane arkadaşım var, oyun gireceğiz, neyse arkadaşları da gelecekmiş, tamam sıkıntı yok dedim, geldi oynadık. Ondan sonra ortam ısındı, 2-3 saat oldu arkadaşımın arkadaşına arkadaşım ile olan anılarımı anlatıyorum (ad vermek istemiyorum) neyse, arkadaşımla ilgili komik bir anı anlattım ondan sonra beni aramadan attı. 2-3dk sonra ekledi neyse, arkadaşımın arkadaşı sen gitsene arkadaşıma özel bir şey diyeceğim "sen git kanka, bunu niye aldık" gibi tavırlar sergilemeye söylemeye başladı, ben de sizi seviyorum samimi gördüğümden anı anlatayım dedim, hepsi susdu sonra arkadaşımın arkadaşı çıktı neyse, arkadaşıma sordum beni aramadan attıktan sonra ne konuştunuz dedim. Cevap vermedi bilerek söylemedi, şimdi dışlanmış hissetim 7 yıllık arkadaşını 1yıllık arkadaşına sattı üstelik arkadaşımın arkadaşının beni atmasını istediğinde arkadaşım sesini çıkarmadı göz yumdu.

Arkadaşlarını hep düzgün seçmelisin boş ver bırak takma.

Merhaba arkadaşlar, derdim var anlatmaya geldim. Şimdi benim bir tane arkadaşım var, oyun gireceğiz, neyse arkadaşları da gelecekmiş, tamam sıkıntı yok dedim, geldi oynadık. Ondan sonra ortam ısındı, 2-3 saat oldu arkadaşımın arkadaşına arkadaşım ile olan anılarımı anlatıyorum (ad vermek istemiyorum) neyse, arkadaşımla ilgili komik bir anı anlattım ondan sonra beni aramadan attı. 2-3dk sonra ekledi neyse, arkadaşımın arkadaşı sen gitsene arkadaşıma özel bir şey diyeceğim "sen git kanka, bunu niye aldık" gibi tavırlar sergilemeye söylemeye başladı, ben de sizi seviyorum samimi gördüğümden anı anlatayım dedim, hepsi susdu sonra arkadaşımın arkadaşı çıktı neyse, arkadaşıma sordum beni aramadan attıktan sonra ne konuştunuz dedim. Cevap vermedi bilerek söylemedi, şimdi dışlanmış hissetim 7 yıllık arkadaşını 1yıllık arkadaşına sattı üstelik arkadaşımın arkadaşının beni atmasını istediğinde arkadaşım sesini çıkarmadı göz yumdu.

Bazen bizim arkadaşlarda gidiyor yani 10 yıldır neredeyse her gün beraberiz ara sıra bazı kişilerle takılmak lazım ama geri sonra geliyor sonuçta en yakın olduğu benim problem yok :)

Genel olarak yalnız kalmaktan sonuçlanıyor birçok arkadaş edin sadece birkaç kişiye muhtaç kalma ki gözünde onların değeri yükselmesin.

Sizi kötü ya da değersiz hissettiren kişilere mesafeyi çekmek, bu kadar zor olmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı