Dişler diş macunu kullanılarak beyazlar mı?

Dis arasi firca nedir tam olarak emin degilim ancak ben dis ipi kullaniyorum. Dis fircasinin erisemedigi yerler icin kesinlikle kullanilmali.

Gargara konusunda sahsi gorusum ve arastirmalarim kadariyla agiz florasini bozuyor. Gargara kullanmamayi tercih ederim.

Dis fircalamak ve dis ipi kullanmak fazlasiyla yeterli. 2 yilda bir dis hekimine gidip hem check up hem de dis tasi temizligi yaptirirsaniz agiz bakiminiz kusursuza yakin olur.

Diş arası fırçası diş ipinin +9 hali gibi düşüne bilirsiniz kullanması 5020502 kat daha kolay ve daha rahat. Ama işin sonunda dış ipi o da o yüzden fazla masraf yapamay gerek yok diyenler dümdüz dış ipi alabilir.

Ben 1 euroya 1 kutu aldim TEMU'dan, fazlasiyla isimi goruyor.

Çok sağol hocam, tavsiyeleriniz için .

Hocam ben bir buçuk aydan beri haftada kere kullanıyorum ama şu ana kadar pek bir fark göremedim. Sence haftada 3 kere değilde günde 2 kere fırçalasam daha mi iyi olur? Birisine sormuştum kendisi günde 2 kere fırçalıyormuş, ve iki ay içerisinde dişlerinde belirgin bir beyazlama olmuş.

@Barışınız

Son düzenleme:
Bazı şeyler genetik hocam, fazla zorlamanın alemi yok. İlerleyen dönemlerde bu beyazlığını da kaybedersiniz. Istiyorsaniz deneyin ama ben tavsiye etmiyorum şahsen.

Bazı şeyler genetik hocam, fazla zorlamanın alemi yok. İlerleyen dönemlerde bu beyazlığını da kaybedersiniz. Istiyorsaniz deneyin ama ben tavsiye etmiyorum şahsen.
Tamamdır hocam, sağolun tavsiyeniz için. Ben yine şu Marvis bitene kadar daha sık fircalayacağım belki bir fark görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…