Ne kadar fırçalasam da internetten bakıp düzenli, her gün bir kere fırçalasam da bir turlu beyazlamıyor. Bana dediler beyazlatıcı falan var internette ama guvenmedim. Sizin bildiğin teknikler ya da ürün var mı kullanıp memnun olduğunuz?
Hocam, hastanelerde diş beyazlatma diye bir şey var. Gidiyorsunuz, diş hekimi dişlerinizi temizleyip beyazlatıyor, ancak bu işlem ücretli. Özel hastanelerde de aynı işlemi yapıyorlar. İnternette biraz gezinmenizi tavsiye ederim.
İstanbul'da isen BAU Dişhekimliği kampüsünü ara. Diş beyazlatmak istiyorum de. Eğer öğrenciler yapıyorsa bedavaya beyazlatırsın. Bazı diş işlemlerini 4-5 sınıf öğrencileri ücretsiz yapıyor.
( beyazlatma, çekme, dolgu vs. - tabi hocaları eşlik ediyor yani korkulacak bir durum yok )
Hocam, hastanelerde diş beyazlatma diye bir şey var. Gidiyorsunuz, diş hekimi dişlerinizi temizleyip beyazlatıyor, ancak bu işlem ücretli. Özel hastanelerde de aynı işlemi yapıyorlar. İnternette biraz gezinmenizi tavsiye ederim.
Ne kadar fırçalasam da internetten bakıp düzenli, her gün bir kere fırçalasam da bir turlu beyazlamıyor. Bana dediler beyazlatıcı falan var internette ama guvenmedim. Sizin bildiğin teknikler ya da ürün var mı kullanıp memnun olduğunuz?
How to whiten your teeth depends on your preferences, goals, and budget. Home remedies remove surface stains. Dentists offer stronger whitening treatments.
www.healthline.com
Bilimsel değil ama belki işe yarayabilecek yollar var:
Hindistan cevizi yağıyla ağzı uzun süre çalkalamak, gargara yapmak.
Kabartma tozunu suyla karıştırıp onunla diş fırçalamak.
Meyve sebzeleri daha fazla yemek.
Şekeri azaltmak...
Konuyu upluyorum, bilmeyen arkadaşlar faydalansın.
Aynı sorundan müzdarip bir kardeşiniz olarak 1 aydır düzenli olarak şu diş macununu kullanıyorum, kesinlikle işe yarıyor. Fiyatı da uygun, bazı indirim zamanları oluyor takip edip stok yapabilirsiniz.