Dişlerimi nasıl güçlendiririm?

@WolreaG fiyatlar çok değişti bilgim yok. Süresi bozukluğa göre değişir. Buradan ne desek boş, doktorun kontrol etmesi gerek.
Haklısınız, teşekkür ederim.

Kaç yıl süreceği senin dişlerine bağlı. Fiyat olarak da dedemin arkadaşının torununa devlet hastanesinde diş teli takılacakmış, onlara 20.000 TL demişler.
Diş önemli olmasa bu para verilmez... Ölene kadar her gün her dakika göreceğim ve dışardan görülecek dişler için değer mi bilemiyorum. Umarım bana pahalı demezler bukadar.

Diş önemli olmasa bu para verilmez... Ölene kadar her gün her dakika göreceğim ve dışarıdan görülecek dişler için değer mi bilemiyorum. Umarım bana pahalı demezler bu kadar.

Ben 3-4 yıl önce taktırdığımda devlet hastanesinde 2.000 TL civarıydı galiba. Ayrıca diş telini sadece alt veya sadece üst çeneye mi yoksa her ikisine de mi takılacağına göre fiyat ciddi oranda değişiyor.

Hocam 4 yıl önce senin yaşındayken özel dişçide 4000 tlye taktılar. 500 tl 8 ay taksitle ödedim dolar kuruna bağlı olarak geliyor.

Hocam 4 yıl önce senin yaşındayken özel dişçide 4000 tlye taktılar. 500 tl 8 ay taksitle ödedim dolar kuruna bağlı olarak geliyor.
4 yıl önce dolar 6tl di. Şuan 18. En az 15k yı gözden çıkarmak lazım gibi. Keşke dolar 12 ken babamın teklifine tamam deseydim.

Pahalı ve biraz zahmetli ama yapıldığına kesinlikle değiyor. Taksit yaparlarsa ödemesi de daha kolay olabilir.

Pahalı ve biraz zahmetli ama yapıldığına kesinlikle değiyor. Taksit yaparlarsa ödemesi de daha kolay olabilir.
Hocam benim çok yamuk değil, yani bazı dişlerim keskin ama oda 2-3 tane üstte. Aşşağıdada 2-3 tane var üssteki ile aynı yerde. Bazı dişlerde küçük ama buda 1-2 tane üstte. Alttaki dişlerimde ailemden de bu özellik gelmiş olabilir fakat küçük. Yani birleşik güzel o 2-3 ucu sivri dişi saymazsak dümdüz yamuksuz fakat küçük küçük. Benimkine diş teli yapılmaz diyordu izmirdeki diş hastanesinde bir doktor -10 yaşında gitmiştim şuan 15 yaşındayım uzak diye gitmiyorduk- ve dişlerim sarı biraz yani eskiden diş fırçalamıyordum -çok iğrenç biliyorum bunu size söylediğim için özür dilerim- 1 yıldır fırçalama alışkanlığına sahip oldum bu yüzden dişlerim beyaz değil. Bu beyazlatmalarıda yaparım bilemiyorum doktora sorcam artık (çok yazdım evet içimi dökmüş oldum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…