selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 3 Eylül 2020 #1 DISM aracını kullandığımda resimdeki gibi hatayla karşılaşıyorum. Nasıl Çözebilirim? Dosya Ekleri Untitled.png 51,5 KB · Görüntüleme: 96
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 3 Eylül 2020 #2 .log dosyasını atar mısınız?
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 3 Eylül 2020 #3 Uton dedi: .log dosyasını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... dism.log - 6.0 MB
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 3 Eylül 2020 #4 “SFC /scannow” komutunu dener misiniz? Ayrıca C:\Windows'da eğer bulunuyorsa SoftwareDistribution klasörünü silin.
“SFC /scannow” komutunu dener misiniz? Ayrıca C:\Windows'da eğer bulunuyorsa SoftwareDistribution klasörünü silin.
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 3 Eylül 2020 #5 Uton dedi: “SFC /scannow” komutunu dener misiniz? Ayrıca C:\Windows'da eğer bulunuyorsa SoftwareDistribution klasörünü silin. Genişletmek için tıkla... Dosyayı sildim, komuttan bir şey çıkmadı
Uton dedi: “SFC /scannow” komutunu dener misiniz? Ayrıca C:\Windows'da eğer bulunuyorsa SoftwareDistribution klasörünü silin. Genişletmek için tıkla... Dosyayı sildim, komuttan bir şey çıkmadı
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 3 Eylül 2020 #6 Tekrar deneyin DISM komutlarını.
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 3 Eylül 2020 #7 Uton dedi: Tekrar deneyin DISM komutlarını. Genişletmek için tıkla... yine Error: 2 hatasını verdi
hasnslnn0 Yoctopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #8 selosben dedi: DISM aracını kullandığımda resimdeki gibi hatayla karşılaşıyorum. Nasıl Çözebilirim? Genişletmek için tıkla... dostum çözebilin mi bendede aynı sorun var sabahtan beri çözüm arıyorum.
selosben dedi: DISM aracını kullandığımda resimdeki gibi hatayla karşılaşıyorum. Nasıl Çözebilirim? Genişletmek için tıkla... dostum çözebilin mi bendede aynı sorun var sabahtan beri çözüm arıyorum.
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 5 Şubat 2022 #9 hasnslnn0 dedi: Dostum çözebilin mi bende de aynı sorun var sabahtan beri çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi o zaman bulamamıştım. Şimdi farklı bir bilgisayar kullandığım için sorun yok.
hasnslnn0 dedi: Dostum çözebilin mi bende de aynı sorun var sabahtan beri çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi o zaman bulamamıştım. Şimdi farklı bir bilgisayar kullandığım için sorun yok.