astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 20 Haziran 2022 #51 Mert258 dedi: Paycell cashback kampanyası var. Genişletmek için tıkla... Paycell'in cashback kampanyasına baktım. Ölme eşeğim ölme yani. Paycell Kart ile Dijital Platformlarda %50 Hediye! - Paycell paycell.com.tr Sen harcamanı yap, bir sonraki Ay'a kartına ödeme yapalım. Papara öyle değil kusura bakmasın Paycell. Parayı çekiyor, anında iade ediyor. Ben bekliyorum açıkcası. Şark kurnazı TCELL ya!
Mert258 dedi: Paycell cashback kampanyası var. Genişletmek için tıkla... Paycell'in cashback kampanyasına baktım. Ölme eşeğim ölme yani. Paycell Kart ile Dijital Platformlarda %50 Hediye! - Paycell paycell.com.tr Sen harcamanı yap, bir sonraki Ay'a kartına ödeme yapalım. Papara öyle değil kusura bakmasın Paycell. Parayı çekiyor, anında iade ediyor. Ben bekliyorum açıkcası. Şark kurnazı TCELL ya!
S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 20 Haziran 2022 #52 Papara cashback için geliceğini düşünüyorum ondan sonra alırım.