Disney+ Disney+ alınır mı?

AdmoSegat

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ben sınava çalıştığımdan ötürü sosyal ağ ile bağlantımı komple kesmiştim sonra arkadaşlar muhabbeti çevirirken, aa Disney+ vardı deyip eve geldim.
Direkt 35TL olan üyeliği yapıştırdım kayıdım vs. yoktu şimdi bu 350TL olan kampanya 10 gün daha sürecek sanırım onu ilgili bir şey bilmiyorum 10 gün mü duracak. Eğer ki öyle ise şu an 35TL aldığım üyeliği iptal edeceğim ve para iadesi gelir değil mi sadece 5 dk bir Black Windows ve Avengers izledim para iadesi olur değil mi üyelikle ilgili bunu soracaktım.
Ayrıca Netflix vs. Disney+ yaptığımızda ne alınır mantıklı olan nedir sizin için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Disney+ 7 kişi. 35/7=5TL. Yarısını da tosla ödese tamamdır. 2.5TL'ye her ay SJW dolu olmayan film çıkaran platformların filmlerini izlemek zaten ayda 40TL'ye patlıyor.

Evet arkadaşlar ben sınava çalıştığımdan ötürü sosyal ağ ile bağlantımı komple kesmiştim sonra arkadaşlar muhabbeti çevirirken, aa Disney+ vardı deyip eve geldim.
Direkt 35TL olan üyeliği yapıştırdım kayıdım vs. yoktu şimdi bu 350TL olan kampanya 10 gün daha sürecek sanırım onu ilgili bir şey bilmiyorum 10 gün mü duracak. Eğer ki öyle ise şu an 35TL aldığım üyeliği iptal edeceğim ve para iadesi gelir değil mi sadece 5 dk bir Black Windows ve Avengers izledim para iadesi olur değil mi üyelikle ilgili bunu soracaktım.
Ayrıca Netflix vs. Disney+ yaptığımızda ne alınır mantıklı olan nedir sizin için?

Disney Channel TV'nin yerini kesinlikle doldurmayacak, ama isterseniz alabilirsiniz. İçerisinde tüm içerikler var. Fiyat olarak da gayet bence çok uygun ama elbette alamayanlar da olacak asıl ben onlara üzülüyorum.

Çocukluğumun belli bir kısmını DC izleyerek geçiren biri olarak yıllık paketini aldım. Maksimum 4 kişi aynı anda izleyebildiği için 4 arkadaş aldık, kişi başı 70TL'ye gelmiş oldu. Dopdolu platform fiyatını fazlasıyla hak ediyor.
Disney+'da Marvel var yanlız.

Disney+ 7 kişi. 35/7=5TL. yarısını da Tosla ödese tamamdır. 2.5TL'ye her ay sjw dolu olmayan film çıkaran platformların filmlerini izlemek zaten ayda 40TL'ye patlıyor.

2 kişiye gerek yok kardeşim ben 2'miz kullansak gene kafi problem ise Tosla'da henüz böyle bir cashback yok goremedim.
Ve sanırım şu an iptal edeceğim Netflix alacağım bitiremediğim ve listemde olan her şeyi 1 ayda bitiricem Breaking Bad olsun Stranger Things olsun sonra bir daha Netflix ile işim olmayacak o sırada ben onları izlerken Disney'e bayağı bir şey gelmiş olacak.

Disney channel TV'nin yerini kesinlikle doldurmayacak, ama isterseniz alabilirsiniz. İçerisinde tüm içerikler var. Fiyat olarak da gayet bence çok uygun ama elbette alamayanlar da olacak asıl ben onlara üzülüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı