Disney+ almaya değer mı?

Arkadaşlar selam, almayı planliyordum. Arkadaşımın hesabından girdim, daha Esrarengiz Kasaba bile yok. Sırf onun icin bile alabilirdim, daha bir suru şey bile yok. Sizce deger mi almama, sonradan gelirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı durumdayım, kararsız kaldım. Daha önceden kayıt yaptırmıştım, alsam epey uyguna geliyor fakat içerikler konusunda karar veremedim. Bir çok içerik küçük çocuklar için gibi duruyor. Exclusive olmayan filmler de fazla yok sanırım.

Bir sürü şey Disney Türkiye eklenmemiş VPN girdiğim zaman Esrarengiz Kasaba Türkçe dublaj olduğunu gördüm zamanla gelebilir.

Arkadaşlar selam, almayı planliyordum. Arkadaşımın hesabından girdim, daha Esrarengiz Kasaba bile yok. Sırf onun icin bile alabilirdim, daha bir suru şey bile yok. Sizce deger mi almama, sonradan gelirler mi?

Paycell 15TL cash back veriyor. Üstüne danaya ortak girer gibi 4 ortak bulursanız. 4TL'ye alınır.

Bazı içeriklerde herhalde telif sıkıntısı olmuş, mesela Esrarengiz Kasaba'nın türkçe altyazısı/dublajı mevcut ama platforma eklememişler.

1 senelik alınmaz bence. Ancak 1-2 ay izlenecek çok içerik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…