Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 İyi forumlar. Kullancılarına soruyorum, asya dizileri var mı? İçeriği Netflix’e göre nasıl?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #2 Asya dizilerini bilmiyorum lakin içeriği bayağı zengin, Netflix'te olmayan veya olup da kaldırılan çok sayıda dizi/film var.
Asya dizilerini bilmiyorum lakin içeriği bayağı zengin, Netflix'te olmayan veya olup da kaldırılan çok sayıda dizi/film var.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 8 Eylül 2022 #3 Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi Sosyaller. Kullancılarına soruyorum, Asya dizileri var mı? İçeriği Netflix'e göre nasıl? Genişletmek için tıkla... Bence şu an güzel içerikleri var.
Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi Sosyaller. Kullancılarına soruyorum, Asya dizileri var mı? İçeriği Netflix'e göre nasıl? Genişletmek için tıkla... Bence şu an güzel içerikleri var.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #4 Asya dizisi görmedim, içerikleri ise benim için yeterli.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 8 Eylül 2022 #5 Netfilix'ten bin kat iyi. Star Wars'ın bütün içerikleri var, sadece bu bile yeterliyken daha tonlarca içerik var.
Netfilix'ten bin kat iyi. Star Wars'ın bütün içerikleri var, sadece bu bile yeterliyken daha tonlarca içerik var.