Yiğit Mert Aykanat Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Bugün Disney Plus'a girmek için tıkladığımda görseldeki yazıyla karşılaştım. Hiçbir şey yapmadım durup dururken geldi. Sebebi ne olabilir? Dosya Ekleri Adsız.png2.png 802,7 KB · Görüntüleme: 130
Bugün Disney Plus'a girmek için tıkladığımda görseldeki yazıyla karşılaştım. Hiçbir şey yapmadım durup dururken geldi. Sebebi ne olabilir?
Çözüm longwayy 10 Ağustos 2022 Bir arkadaş modeme reset atarak çözmüştü bu sorunu. Bir deneyin isterseniz.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 Bir arkadaş modeme reset atarak çözmüştü bu sorunu. Bir deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi Çözüm
clarkent Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 vpn le girebilirsin @Silinen üye mantikli bi cozum degilmi dostum Artı 0 Eksi
KS KS Yiğit Mert Aykanat Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #4 Silinen üye dedi: Bir arkadaş modeme reset atarak çözmüştü bu sorunu. Bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Harbi, modeme reset atınca düzeldi. Bende sabahtan beri Disney Plus Support ile görüşmeye çalışıyorum Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bir arkadaş modeme reset atarak çözmüştü bu sorunu. Bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Harbi, modeme reset atınca düzeldi. Bende sabahtan beri Disney Plus Support ile görüşmeye çalışıyorum