AlxWis1 Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Herkese merhaba Disney Plus'ta aynı anda arkadaşım ile aynı şeyi izlemek istiyorum nasıl yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
Herkese merhaba Disney Plus'ta aynı anda arkadaşım ile aynı şeyi izlemek istiyorum nasıl yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #2 AlxWis1 dedi: Herkese merhaba, Disney Plus'ta aynı anda arkadaşım ile aynı şeyi izlemek istiyorum nasıl yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rave üzerinden yapabilirsiniz.
AlxWis1 dedi: Herkese merhaba, Disney Plus'ta aynı anda arkadaşım ile aynı şeyi izlemek istiyorum nasıl yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rave üzerinden yapabilirsiniz.
AlxWis1 Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 Eminss0 dedi: Rave üzerinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler AlxWis1 dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmadı var mı başka öneriniz
Eminss0 dedi: Rave üzerinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler AlxWis1 dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmadı var mı başka öneriniz