M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 20 Ekim 2022 #1 Daha önce hiç izlemedim. 1. sezondan mı başlamalıyım yoksa son sezondan mı başlayayım? Çok fark var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2022
Daha önce hiç izlemedim. 1. sezondan mı başlamalıyım yoksa son sezondan mı başlayayım? Çok fark var mı?
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Ekim 2022 #2 Mehmet .T dedi: Daha önce hiç izlemedim. 1. sezondan mı başlamalıyım yoksa son sezondan mı başlayayım? Çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Koskoca 14 sezon nereye gidecek hocam.
Mehmet .T dedi: Daha önce hiç izlemedim. 1. sezondan mı başlamalıyım yoksa son sezondan mı başlayayım? Çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Koskoca 14 sezon nereye gidecek hocam.
M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 20 Ekim 2022 #3 supprime dedi: Koskoca 14 sezon nereye gidecek hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece 11 yok mu? Yani 1.sezondan başlayayım demi?
supprime dedi: Koskoca 14 sezon nereye gidecek hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece 11 yok mu? Yani 1.sezondan başlayayım demi?
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Ekim 2022 #4 Mehmet .T dedi: Hocam sadece 11 yok mu? Yani 1.sezondan başlayayım değil mi?Eki Görüntüle 1549266 Genişletmek için tıkla... Yanlış yazdım hocam evet 1. sezondan başlayın.
Mehmet .T dedi: Hocam sadece 11 yok mu? Yani 1.sezondan başlayayım değil mi?Eki Görüntüle 1549266 Genişletmek için tıkla... Yanlış yazdım hocam evet 1. sezondan başlayın.
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #5 Mehmet .T dedi: Daha önce hiç izlemedim. 1. sezondan mı başlamalıyım yoksa son sezondan mı başlayayım? Çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şeyi bilmeden mi izleyeceksin tabii ki de baştan başlayacaksın soru mu bu? Bu arada ilk bölümler sıkıcı sonradan çok sarıyor.
Mehmet .T dedi: Daha önce hiç izlemedim. 1. sezondan mı başlamalıyım yoksa son sezondan mı başlayayım? Çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şeyi bilmeden mi izleyeceksin tabii ki de baştan başlayacaksın soru mu bu? Bu arada ilk bölümler sıkıcı sonradan çok sarıyor.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 9 Kasım 2022 #6 Bütün bölümlerini 15 günde bitirdim. 4-5 sezona kadar çok iyi bol bol zombi görebilirsiniz. Gerisi çöp çünkü sonlara doğru zombilerle değil de daha çok kendi aralarında çatışmalara giriyorlar. Bir anlığına zombi dizisi olduğunu unutuyorum.
Bütün bölümlerini 15 günde bitirdim. 4-5 sezona kadar çok iyi bol bol zombi görebilirsiniz. Gerisi çöp çünkü sonlara doğru zombilerle değil de daha çok kendi aralarında çatışmalara giriyorlar. Bir anlığına zombi dizisi olduğunu unutuyorum.