BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #11 BY LEWU dedi: Papara'da var mı? Genişletmek için tıkla... Papara'da Netflix, Youtube, Spotify ve Exxen indirimi var.
BY LEWU dedi: Papara'da var mı? Genişletmek için tıkla... Papara'da Netflix, Youtube, Spotify ve Exxen indirimi var.
Furigold Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 122 Çözümler 2 22 Haziran 2022 #12 BERWAR dedi: Papara'da Netflix, YouTube, Spotify ve Exxen indirimi var. Genişletmek için tıkla... Fakat 1 aylık değil mi sadece yoksa sürekli devam eden bir kampanya mı bu? (Ayrıca galiba 30TL'ye kadar veriyor maksimum)
BERWAR dedi: Papara'da Netflix, YouTube, Spotify ve Exxen indirimi var. Genişletmek için tıkla... Fakat 1 aylık değil mi sadece yoksa sürekli devam eden bir kampanya mı bu? (Ayrıca galiba 30TL'ye kadar veriyor maksimum)
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 22 Haziran 2022 #13 Furigold dedi: Fakat 1 aylık değil mi sadece yoksa sürekli devam eden bir kampanya mı bu? (Ayrıca galiba 30TL'ye kadar veriyor maksimum) Genişletmek için tıkla... Sürekli.
Furigold dedi: Fakat 1 aylık değil mi sadece yoksa sürekli devam eden bir kampanya mı bu? (Ayrıca galiba 30TL'ye kadar veriyor maksimum) Genişletmek için tıkla... Sürekli.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #14 @Furigold Sürekli devam ediyor. Furigold dedi: (Ayrıca galiba 30TL'ye kadar veriyor maksimum) Genişletmek için tıkla... Netflix'te 40 TL'ye kadar olan ödemelerin %50'si karşılıyor. Youtube, Exxen ve Spotify'da 30 TL'nin yarısını karşılıyor.
@Furigold Sürekli devam ediyor. Furigold dedi: (Ayrıca galiba 30TL'ye kadar veriyor maksimum) Genişletmek için tıkla... Netflix'te 40 TL'ye kadar olan ödemelerin %50'si karşılıyor. Youtube, Exxen ve Spotify'da 30 TL'nin yarısını karşılıyor.
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #15 BY LEWU dedi: Discord'dan tanıştığım bir kişi bana 1 yıllık Disney+ almamı teklif etti. Yıllığı 15 TL. Normal 350 TL ama ben 15 TL'ye almış olacağım. Büyük ihtimalle çalıntı kart ile yapıyor. Başıma bir iş gelir mi? Genişletmek için tıkla... genellikle çalıntı hesaplar oluyor hesabın sahibi senin profil açtığnı görürse şifreyi değiştirir bende oldu bu
BY LEWU dedi: Discord'dan tanıştığım bir kişi bana 1 yıllık Disney+ almamı teklif etti. Yıllığı 15 TL. Normal 350 TL ama ben 15 TL'ye almış olacağım. Büyük ihtimalle çalıntı kart ile yapıyor. Başıma bir iş gelir mi? Genişletmek için tıkla... genellikle çalıntı hesaplar oluyor hesabın sahibi senin profil açtığnı görürse şifreyi değiştirir bende oldu bu