Dispatch yeni sezonlar gelecek mi?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Görsel roman tarzı oyunları arada seviyorum. Dispatch'te bu türde çığır açmış gibi denilebilir. Bende tekrar girmek istiyorum türe lakin en son 2. sezonu gelmişti. başka sezon gelmeyecek mi? bilginiz var mıdır? devam oyunu falan gelecek mi?

NOT: 2. sezon daha gelmemiş. Gezdiğim sayfalarda yanlış okumuşum.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla 2.sezon yok oyunda fakat geleceği onaylanmıştı. Eğer 2.sezon çıktıysa kaynak atar mısın bulamadım çünkü.

Bildiğim kadarıyla 2.sezon yok oyunda fakat geleceği onaylanmıştı. Eğer 2.sezon çıktıysa kaynak atar mısın bulamadım çünkü.
İşe bak Hocam ben yanlış okumuşum arkada baya sekme açıkta kusura bakma 2. sezon cidden daha gelmemiş. Bir yandan sorumun cevabını da aldım bu arada teşekkürler

Sanırsam gelecek hocam indirime girse alacaktım bu indirimde lakin girmemiş mecbur FitGirl abladan indireceğiz.

Sanırsam gelecek hocam indirime girse alacaktım bu indirimde lakin girmemiş mecbur FitGirl abladan indireceğiz.
Bende Kış İndirimini bekleyeceğim. Zaten oyunları alsam hemen oynayamayacağım hatta %50 indirim oranını bile beklerim sağlam indirim almazsa.

Bende kış indirimini bekleyeceğim. Zaten oyunları alsam hemen oynayamayacağım hatta %50 indirim oranını bile beklerim sağlam indirim almazsa.

Kış indirimine girmez herhalde oyun daha yeni lakin bende bekleyeceğim galiba zaten Sekiro ve Tsushima'yı bitirene kadar şubat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…