Display 4101 siyah ekran

Makaleler
7
Arkadaşlar oyuna girdiğimde oluyor genelde 5 dakika sonra falan görüntü gidiyor ama arkadaşlarımın / oyunun sesi geliyor hala daha olay görüntüleyicisinde display 4101 driver hatası vardı ınternet'de araştırdığımda çoğu kişi bozuk driver/eski Driver'dan kaynaklıdır demiş kaç gündür çözemedim şu hatayı @Yener K. bir el atar mısın?

Bağlantı kablosu sağlam mı?
Kulaklık USB ise farklı USB port ile de deneyebilirsiniz. Ekran kartı sürücüsü de hata vermiş.

@Recep Baltaş abi müsait olduğunda yazar mısın seninde fikirini almak istiyorum.

Bu arada görüntü gittiğinde fan hızları artıyor ekran kartının.
Dediğiniz gibi donanımsal da olabilir. Yazılımsal olarak ise VBIOS'u güncellenip denenebilir.

FurMark testi yapayım mı hocam bir sıkıntı varsa çıkar diye düşünüyorum.
Yapabilirsiniz fakat burada sağlam çıkması da sorun olmadığını göstermez.

Bunu söylememin sebebi ise GTX 760 ile benzer olay başıma geldi. Sizinki gibi yanıt vermeyi kesti ve kurtuldu hatası vardı. FurMark testinden geçiyordu fakat oyundan atıyordu. En sonunda ise pert oldu.

Bunu söylememin sebebi ise GTX 760 ile benzer olay başıma geldi. Sizinki gibi yanıt vermeyi kesti ve kurtuldu hatası vardı. FurMark testinden geçiyordu fakat oyundan atıyordu. En sonunda ise pert oldu.

İtopya'dan topladım bilgisayarımı ekran kartında sorun varsa garantiye gönderebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…