Batuhan Karabulut Hectopat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2015 #1 Tam olarak 3, 4 gün önce gtx 750 ti aldım. Az önce shadow of mordor'a gireyim dedim. Oyuna girerken oyundan attı ve bu hatayı verdi. Nedeni ne olabilir?
Tam olarak 3, 4 gün önce gtx 750 ti aldım. Az önce shadow of mordor'a gireyim dedim. Oyuna girerken oyundan attı ve bu hatayı verdi. Nedeni ne olabilir?
M Meraklı Üye Ziyaretçi 14 Temmuz 2015 #2 Yine zaman kaybı, zaten bununla ilgili konu mevcut. [ÇÖZÜM] Display driver stopped responding and has recovered | Technopat Sosyal
Yine zaman kaybı, zaten bununla ilgili konu mevcut. [ÇÖZÜM] Display driver stopped responding and has recovered | Technopat Sosyal
Batuhan Karabulut Hectopat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2015 #3 Video device removed or reset. Oyunu oynarken birden renkler karışıyor. Oyun donuyor. Sonra bu hatayı alıyorum.
Video device removed or reset. Oyunu oynarken birden renkler karışıyor. Oyun donuyor. Sonra bu hatayı alıyorum.