Muhammet Fatih EREN Hectopat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 15 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #1 Photoshop'la uğraşırken aniden program donuyor ve bilgisayarın sağ alt köşesinden şöyle bir uyarı geliyor. Program kitleniyor görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Kapatıyorum ancak yaptıklarımı kaybediyorum. Bu durumu nasıl düzeltirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2014
Photoshop'la uğraşırken aniden program donuyor ve bilgisayarın sağ alt köşesinden şöyle bir uyarı geliyor. Program kitleniyor görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Kapatıyorum ancak yaptıklarımı kaybediyorum. Bu durumu nasıl düzeltirim.
berat65 Megapat Katılım 11 Ekim 2014 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #2 Bendede aynı sorun oldu ancak çözüldü. Kendi kendine bence pc biraz dinlensin. Hiç açma aynı sorun bendede oldu. Dediğim gibi kendi kendine çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2014
Bendede aynı sorun oldu ancak çözüldü. Kendi kendine bence pc biraz dinlensin. Hiç açma aynı sorun bendede oldu. Dediğim gibi kendi kendine çözüldü.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Aralık 2014 #3 Ekran kartı modelinizi, sistem özleliklerinizi ve işletim sisteminizi yazın. Windows TP kullanıyorsanız 8.1'e geçin.
Ekran kartı modelinizi, sistem özleliklerinizi ve işletim sisteminizi yazın. Windows TP kullanıyorsanız 8.1'e geçin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Aralık 2014 #4 Aida64 HTML Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) Kısaca şu raporu çıkartın durumu öğrenelim.