We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Dostlar selamlar. Display Port'u DVI-D'ye çevirebileceğim bir dönüştürücü var mı? İnternette normal DVI dönüştürücü bulabildim bunlar da çevirir mi? Önerdiğiniz var mı?
Dostlar selamlar. Display Port'u DVI-D'ye çevirebileceğim bir dönüştürücü var mı? İnternette normal DVI dönüştürücü bulabildim bunlar da çevirir mi? Önerdiğiniz var mı?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Kasım 2020 #2 Aşağıdaki dönüştürücü iyi gibi duruyor. DARK Display Port To DVI Display Port Çevirici Fiyatı DARK Display Port To DVI Display Port Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Aşağıdaki dönüştürücü iyi gibi duruyor. DARK Display Port To DVI Display Port Çevirici Fiyatı DARK Display Port To DVI Display Port Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #3 Berkay Davas dedi: Aşağıdaki dönüştürücü iyi gibi duruyor. DARK Display Port To DVI Display Port Çevirici Fiyatı DARK Display Port To DVI Display Port Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Bu dönüştürücü uyumlu mu? DVI ile DVI-D arasında fark yok mu?
Berkay Davas dedi: Aşağıdaki dönüştürücü iyi gibi duruyor. DARK Display Port To DVI Display Port Çevirici Fiyatı DARK Display Port To DVI Display Port Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Bu dönüştürücü uyumlu mu? DVI ile DVI-D arasında fark yok mu?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Kasım 2020 #4 We_Master dedi: Bu dönüştürücü uyumlu mu? DVI ile DVI-D arasında fark yok mu? Genişletmek için tıkla... Genelde aynı adla kullanılırlar fakat benim attığım DVI-I olanmış. Yine uyacaktır bir sıkıntı olmaz.
We_Master dedi: Bu dönüştürücü uyumlu mu? DVI ile DVI-D arasında fark yok mu? Genişletmek için tıkla... Genelde aynı adla kullanılırlar fakat benim attığım DVI-I olanmış. Yine uyacaktır bir sıkıntı olmaz.
We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #5 Problem olmayacaksa uyacaksa sorun yok. Teşekkür ederim. Berkay Davas dedi: Genelde aynı adla kullanılırlar fakat benim attığım DVI-I olanmış. Yine uyacaktır bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla...
Problem olmayacaksa uyacaksa sorun yok. Teşekkür ederim. Berkay Davas dedi: Genelde aynı adla kullanılırlar fakat benim attığım DVI-I olanmış. Yine uyacaktır bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla...