FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 25 Kasım 2020 #1 Monitörüm Display Port 1.2 destekliyor, ekran kartım 1.4 destekliyor. Paggue vesa sertifikalı 1.4 Display Port kablo aldım. Herhangi bir uyumsuzluk problemi olur mu? Ve kablo iyi mi?
Monitörüm Display Port 1.2 destekliyor, ekran kartım 1.4 destekliyor. Paggue vesa sertifikalı 1.4 Display Port kablo aldım. Herhangi bir uyumsuzluk problemi olur mu? Ve kablo iyi mi?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #11 FalconPaw dedi: O zaman bir ara vereyim teknik servise. En azından değişim felan çıkar belki. Aldığım ürün son stoktaki üründü. Belki üst model verirler Genişletmek için tıkla... Şansınızı deneyin derim. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: O zaman bir ara vereyim teknik servise. En azından değişim felan çıkar belki. Aldığım ürün son stoktaki üründü. Belki üst model verirler Genişletmek için tıkla... Şansınızı deneyin derim.