Merhaba arkadaşlar, monitörün Full HD 120 Hz verdiği için Display Port almaya karar verdim fakat kabloyu takmama rağmen yine Full HD de 120Hz veriyor sebebi nedir? (monitörüm 144hz)
Rehber: Monitörü Overclock Etmek bu rehberdeki işlemleri yapınız yenileme(Hz) kısmını 144'e çekiniz eğer monitör bu çözünürlükte sorunsuz ise rehberdeki diğer işlemleri yapınız yok bana rehber yetmez diyor iseniz
bu videoyuda izleyebilirsiniz.
Rehber: Monitörü Overclock Etmek bu rehberdeki işlemleri yapınız yenileme(Hz) kısmını 144'e çekiniz eğer monitör bu çözünürlükte sorunsuz ise rehberdeki diğer işlemleri yapınız. Yok bana rehber yetmez diyor iseniz
Bu videoyu da izleyebilirsiniz.
Monitör bozulmaz. Eğer fabrikasyon olarak 120Hz'de çalıştırılıyorsa bu ayarlar destekleyebileceği ayarlarda çalışmasını sağlar ve eğer bu değerleri desteklemiyorsa monitör kendisini eski Hz değerine çeker.
Monitör bozulmaz. Eğer fabrikasyon olarak 120Hz'de çalıştırılıyorsa bu ayarlar destekleyebileceği ayarlarda çalışmasını sağlar ve eğer bu değerleri desteklemiyorsa monitör kendisini eski Hz değerine çeker.