yigityawesomer Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 144Hz monitör almayı planlıyorum fakat ekran kartımın Display Port çıkışı yok. İnternetten HDMI'dan Display Port'a çeviren bir dönüştürücü alarak 144Hz alabilir miyim? Ayrıca, HDMI 1.4 versiyonu ile 144Hz alabilir miyim? Teşekkürler.
144Hz monitör almayı planlıyorum fakat ekran kartımın Display Port çıkışı yok. İnternetten HDMI'dan Display Port'a çeviren bir dönüştürücü alarak 144Hz alabilir miyim? Ayrıca, HDMI 1.4 versiyonu ile 144Hz alabilir miyim? Teşekkürler.
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #2 yigityawesomer dedi: 144Hz monitör almayı planlıyorum fakat ekran kartımın Display Port çıkışı yok. İnternetten HDMI'dan Display Port'a çeviren bir dönüştürücü alarak 144Hz alabilir miyim? Ayrıca, HDMI 1.4 versiyonu ile 144Hz alabilir miyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet HDMI 1.4b sürümüyle alabilirsiniz ben de alıyorum.
yigityawesomer dedi: 144Hz monitör almayı planlıyorum fakat ekran kartımın Display Port çıkışı yok. İnternetten HDMI'dan Display Port'a çeviren bir dönüştürücü alarak 144Hz alabilir miyim? Ayrıca, HDMI 1.4 versiyonu ile 144Hz alabilir miyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet HDMI 1.4b sürümüyle alabilirsiniz ben de alıyorum.
yigityawesomer Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 sad7k dedi: Evet HDMI 1.4b sürümüyle alabilirsiniz ben de alıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün markası nedir acaba bana da fikir olur hem? (şu anlık aklımda Aoc C24G1 modeli var)
sad7k dedi: Evet HDMI 1.4b sürümüyle alabilirsiniz ben de alıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün markası nedir acaba bana da fikir olur hem? (şu anlık aklımda Aoc C24G1 modeli var)
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #4 yigityawesomer dedi: Monitörünüzün markası nedir acaba bana da fikir olur hem? (şu anlık aklımda AOC C24G1 modeli var) Genişletmek için tıkla... MSI Optix G241 hocam. Bu fiyata alınabilecek en iyi monitör diyebilirim. Ben bu monitörü 1350TL'ye Hepsiburada'dan almıştım.
yigityawesomer dedi: Monitörünüzün markası nedir acaba bana da fikir olur hem? (şu anlık aklımda AOC C24G1 modeli var) Genişletmek için tıkla... MSI Optix G241 hocam. Bu fiyata alınabilecek en iyi monitör diyebilirim. Ben bu monitörü 1350TL'ye Hepsiburada'dan almıştım.
yigityawesomer Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #5 sad7k dedi: MSI Optix G241 hocam. Bu fiyata alınabilecek en iyi monitör diyebilirim. Ben bu monitörü 1350TL'ye Hepsiburada'dan almıştım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ona da bakacağım. Hdmi 1.4 ile 144hz alabilsem yeter bana . Teşekkürler.
sad7k dedi: MSI Optix G241 hocam. Bu fiyata alınabilecek en iyi monitör diyebilirim. Ben bu monitörü 1350TL'ye Hepsiburada'dan almıştım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ona da bakacağım. Hdmi 1.4 ile 144hz alabilsem yeter bana . Teşekkürler.