Display Port ile görüntü alamıyorum

Chun-Li

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistemim hazır MSI tabanlı. Mart ayından bu yana sıkıntı yaşamadım asla. Yaklaşık 1 saate yakın Display Port üzerinden asla görüntü alamıyorum. Kablo yine MSI'ın 27" OPTICX monitöründen çıkan kablo (kaliteli bir yapıya sahip) 4 aydır sorun vermeyen sistem neden böyle yapar bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. Kabloda mı sıkıntı oldu veya monitörde mi ? Ekran kartında olması son düşündüğüm şey. Olursa kötü bir durum olacak benim açımdan.

GTX 1050Ti

Son düzenleme:
Başka monitör varsa onunla deneyin yoksa televizyonun HDMI girişinden deneyin.

Display Port'a sahip Samsung monitör vardı fakat sattım 3-4 ay kadar önce. HDMI'dan sıkıntı yok hatta 120hz alıyorum şuan fakat Display Port ile 144Hz almak varken(ki) böyle kullanıyordum, şimdi neden 120hz'e gebe kalayım. Ne zaman nette birşeyler paylaşsam bu tarz bir sıkıntılar yaşıyorum. Nazar diyip kendimi kandırıyorum bu gibi durumlarda.
Yeni kablo sipariş ettim belki çözüm olur diye. Bu gün kargodan bekliyorum, gerçi Yurtiçi Kargo. Pek umudum yok. Gidip şubeden teslim alırım yüksek ihtimal.

Link: Digitus DP to DP DisplayPort Bağlantı Kablosu 2m Kilit Fiyatı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…