Display Port kablo önerisi

tolgaaslan94

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Monitörümden Display Port kablosu çıkmadı bu yüzden kaliteli bir kablo önerisine ihtiyacım var.

ViewSonic VP-3268 monitörü kullanıyorum aynı zamanda Wacom cintiq grafik tablet bilgisayarıma bağlı.
Her iki ekranı da kutusundan çıkan kablo ile bilgisasyara bağladım ( grafik tablette Display Port, monitörde HDMI) ama 1. ekranı monitör yapsam da bilgisayar nedense BIOS ekranı vs. açılırken Display Port çıkışlı olan cihaza öncelik tanıyor bu yüzden kaliteli bir DP kablosu almam lazım.

TR. De alabileceğin en kaliteli kablo Paugge, yurt dışında kabeldirekt 1,4 dp ( Amazon de ), Amazon ca, da busohe 1.4 dp altın kaplama 28 awg, oksijensiz kalaylı bakır klilitsiz model , şu an daki fiyatlarını bilmiyorum tahmini 150 ile 250 TL arası.

Paugge marka kablo almanı tavsiye ederim. Muazzam kalite.
teşekkürler
teşekkürler
teşekkür ederim.

Merhaba,
Ekran kartımın çıkışları [DisplayPort x 3 (v1.4a)] bu şekilde gösteriyor, fakat bunu takacağım monitörüm imzada Asus olan, DP 1.2 destekliyor. Benim almam gereken kablo 1.2 mi yoksa 1.4 mü olmalı, bir de bu 1.4a tam olarak nedir acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1.4 Display port kablosu önceki sürümleri destekler. Bir sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz. 1.4a kablo hakkında bir fikrim yok.

1.4 Display port kablosu önceki sürümleri destekler. Bir sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz. 1.4a kablo hakkında bir fikrim yok.
Hangisi hesabına geliyorsa onu al .
Çok teşekkürler, monitör 1.2 desteklediği için 1.2 almaya karar verdim, dediğiniz gibi 1.4 çıkış zaten bi öncekini destekliyorsa problem yaşamadan kullanırım. Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…