Display Port Kablo ve Klavye + Mouse Önerisi

sagol123

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki sistemin siparişini cuma akşamı verdim.

• Anakart: MSI H110M PRO-VD
  • İşlemci: Intel i3 6100
  • Ekran Kartı: Asus Strix RX 470 4GB OC
  • RAM: Kingston 2133 mhz 8 GB DDR4
  • Kasa + PSU: Aerocool GT Black 500W
  • Monitör: Viewsonic VX2257

1. Monitörün kutusundan displayport kablosu çıkmıyor sanırım. Buna uygun kaliteli bir displayport kablo önerisi bekliyorum.
  2. Klavye + mouse için 150 TL bütçem var. Bloody B2100 alacaktım fiyatı bir anda her yerde 200 TL olmuş. Yine de uygun bulursam bunu almayı düşünüyorum, tavsiyeleri de alabilirim.
  3. PC'ye USB den Windows 10 kuracağım. Deneme sürümü yanlış bilmiyorsam 1 ay. Sınırsız orijinal yapmak için internetten key almak istiyorum. Önerebileceğiniz güvenilir site, satıcı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Piyasadan ortalama bir kablo seçebilirsin.
2. Oyuncu klavyeleri gösteriş amaçlı oluyor genelde. Klavye de özel macro ihtiyacın yoksa g300s alıp sıradan bir klavye ile işi götürebilirsin.
3. Daha önce almadım ama forumda birçok kez Kinguin sitesinden önerildiğini gördüm.

1. Piyasadan ortalama bir kablo seçebilirsin.
2. Oyuncu klavyeleri gösteriş amaçlı oluyor genelde. Klavye de özel macro ihtiyacın yoksa g300s alıp sıradan bir klavye ile işi götürebilirsin.
3. Daha önce almadım ama forumda birçok kez Kinguin sitesinden önerildiğini gördüm.
Dark'ın bir kablosu var 33 TL yorumlar ya çok iyi ya çok kötü o yüzden marka sormuştum. Yorum için teşekkürler dostum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı