Merhabalar, RX590 ekran kartım var ve yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Sizce hangi kabloyu kullanmalıyım, hangisi daha avantajlı olur? Önerdiğiniz kabloları atabilir misiniz?
Monitörün kendi DP ve HDMI kablolarını kullanabilirsin ve RX590 Full HD çözünürlük için uygun bir kart olduğundan DP 1.2 veya HDMI 2.0 ve üstü olduğu sürece bu çözünürlükte min. 144Hz elde edebilirsin.
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Monitörünüz veya ekran kartınızdan birisi (ikisi birden de olabilir) DP 1.2 uyumlu ise:
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Monitörün ne olduğundan konudaki ilk mesaj itibarıyla haberim yoktu, iyi senaryoyu özetledim. Üstelik HDMI 1.4 ile 120 Hz frekans da gayet yeterli zira insan gözü bu aralıktaki 24 Hz farkı rahatlıkla ayırt edebilecek bir donanım değil