E emirhankurtlu Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #1 Display Port kablom nedenini bilmediğim şekilde bozuluyor. Bu bozulan 2.kablom oldu, artık DP kabloya para vermek istemiyorum. Bilgisayarı normal olarak kapatıyorum ve geri açtığımda DP sinyal vermiyor, neden olabilir?
Display Port kablom nedenini bilmediğim şekilde bozuluyor. Bu bozulan 2.kablom oldu, artık DP kabloya para vermek istemiyorum. Bilgisayarı normal olarak kapatıyorum ve geri açtığımda DP sinyal vermiyor, neden olabilir?
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.093 Makaleler 7 Çözümler 23 21 Kasım 2021 #2 Kablonuzun modeli nedir? Kötü bir kablo aldığınızdan olabilir mi acaba?
speckwarms Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 616 Çözümler 7 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Kasım 2021 #3 Kablo kalitesi en etken unsur. Diğer taraftan kablonun kullanıldığı yere göre kırılıyor, eziliyor vb. olabilir.
Kablo kalitesi en etken unsur. Diğer taraftan kablonun kullanıldığı yere göre kırılıyor, eziliyor vb. olabilir.