Ben 240hz monitör satın aldım fakat girişi display port, ekran kartım ise 750ti ve Vga girişi var, ben hangi çeviriciyi kullanarak bu monitörü bu ekran kartı ile kullanabilirim.
Tavsiyeleriniz var mı?
Kaliteli parça olması tercihimdir dalgalanma vesaire yaşamak istemiyorum ayrıyeten çevirici ile monitörümden maks performans alabilir miyim?
Hocam HDMI portu bu kablo ile DP porta bağlayabilirsiniz.
S-lınk SL-DS560 DP(Display Port) to HDMI çevirici 1, 8metre kablo 104, 81 TL yerine 78, 61 TL.
Acer KG1 KG251QF LED ekran 62,2 cm (24.5 inç) Full HD düz siyah – bilgisayar ekranı (62,2 cm (24.5 inç), 1920 x 1080 piksel, Full HD, LED, 1 ms, siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Hocam monitörümde bu ben kontrol ettim fakat hdmi girişi bilgisini bulamadım.
Eğer varsa çeviriciye hiç ihtiyacım kalmaz.
Hdmi kablo için marka öneriniz var mı yoksa bütün markalar iş görür mü?
Ben 240hz monitör satın aldım fakat girişi display port, ekran kartım ise 750ti ve Vga girişi var, ben hangi çeviriciyi kullanarak bu monitörü bu ekran kartı ile kullanabilirim.
Tavsiyeleriniz var mı?
Kaliteli parça olması tercihimdir dalgalanma vesaire yaşamak istemiyorum ayrıyeten çevirici ile monitörümden maks performans alabilir miyim?
Monitörü bir fırsattan yararlanıp yarı fiyatına aldım, yoksa böyle bir planım yoktu almışken kullanmamak olmaz, zaten 120hz olarakta kullanabiliyorum o şekilde kullanırım.