K Katara Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 31 Mart 2020 #1 GTX bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Free Sync monitör alacağım ama Display Port girişi yok. O yüzden G-Sync açmaya çalışacağım ama nasıl açılır ve gereksinimleri nedir bilmiyorum. Bilgili birisi yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2020
GTX bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Free Sync monitör alacağım ama Display Port girişi yok. O yüzden G-Sync açmaya çalışacağım ama nasıl açılır ve gereksinimleri nedir bilmiyorum. Bilgili birisi yardım edebilir mi?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 31 Mart 2020 #2 Bazı monitörlerde HDMI ile açılıyor diye biliyorum. Bütçen nedir ve hangi monitörü düşünüyorsun?
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #3 Her FreeSync monitör G-Sync desteklemez öncelikle bunu belirteyim, ikinci husus ise DP’siz G-Sync aktif edilmiyor diye biliyorum.
Her FreeSync monitör G-Sync desteklemez öncelikle bunu belirteyim, ikinci husus ise DP’siz G-Sync aktif edilmiyor diye biliyorum.
4 4Zagan Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 12 31 Mart 2020 #4 hawkeyes dedi: Her FreeSync monitör G-Sync desteklemez öncelikle bunu belirteyim, ikinci husus ise DP’siz G-Sync aktif edilmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Display port olması lazım yoksa aktif olmaz dostum
hawkeyes dedi: Her FreeSync monitör G-Sync desteklemez öncelikle bunu belirteyim, ikinci husus ise DP’siz G-Sync aktif edilmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Display port olması lazım yoksa aktif olmaz dostum
K Katara Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 31 Mart 2020 #5 hawkeyes dedi: Her FreeSync monitör G-Sync desteklemez öncelikle bunu belirteyim, ikinci husus ise DP’siz G-Sync aktif edilmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım g sync değil v sync açmaya çalışacağım monitörün g sync desteklemediğini biliyorum. 4Zagan dedi: D . Genişletmek için tıkla... CillianMurphy dedi: B . Genişletmek için tıkla...
hawkeyes dedi: Her FreeSync monitör G-Sync desteklemez öncelikle bunu belirteyim, ikinci husus ise DP’siz G-Sync aktif edilmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım g sync değil v sync açmaya çalışacağım monitörün g sync desteklemediğini biliyorum. 4Zagan dedi: D . Genişletmek için tıkla... CillianMurphy dedi: B . Genişletmek için tıkla...