Display Port sinyal yok hatası

Monitör süresi dolunca kapanıyor belli bir süre o şekilde kaldığında, monitörü geri açtığımda sinyal yok hatası ile karşılaşıyorum. Fakat PC'yi kapatıp açtığım zaman bu sorun düzeliyor, ekran kartında sorun mu var sizce? Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam sisteminiz nedir?

Tam sisteminiz nedir?

RTX 2060, Ryzen 5 2600X, 16 GB RAM.
Ekran 20 dk sonra kendi kendine kapanmaya ayarlı kapanıyor, yakın bir zamanda açarsam açılıyor ama birkaç saat öyle kapalı olunca açılmıyor sinyal yok diyor. Oyunlarda falan test ettim kartta sorun gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. Monitörünüz uyku moduna geçtiğinde mouse veya klavyeyle işlem yapınca kendi kendine açılmıyor mu?

Anladım. Monitörünüz uyku moduna geçtiğinde mouse veya klavyeyle işlem yapınca kendi kendine açılmıyor mu?

İşte ilk kapandığı sıralarda açılıyor ama birkaç saat sonra klavye mouse ile açmaya çalışınca açılmıyor. Bende monitörü kapa aç yapıyorum düğmeden, orada Display Port sinyal yok yazıyor.

Monitörünüz kendini tamamen kapatıyor olabilir. Kendi içindeki ayarlara da bakabilirsiniz.

Zannetmiyorum. DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz.

Windows'u nasıl kurdunuz? Eksik güncelleme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…