Gamepower GPR27C144 Curved 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com monitör bu ekran kartı da ATI HD 4850.Monitörde HDMI bulunmuyor mu? Monitör ve ekran kartı modelin nedir?
Monitöründe HDMI da var. Neden HDMI ile bağlamıyorsun? HDMI to DP dönüştürücüler sağlıklı çalışmaz. Direkt HDMI kablosu ile görüntü aktarman daha iyi olacaktır.Gamepower GPR27C144 Curved 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com monitör bu ekran kartı da ATI HD 4850.
Anlayamadım vallahi şu an. Monitörden çıkan kablo ucu DP. acaba monitörü alınca yanında diğer kablolarda mı çıkıyordu ki? çok olduğundan hatırlayamadım.Monitöründe HDMI da var. Neden HDMI ile bağlamıyorsun? HDMI to DP dönüştürücüler sağlıklı çalışmaz. Direkt HDMI kablosu ile görüntü aktarman daha iyi olacaktır.
Kutudan HDMI kablosu çıkmayabilir. Dönüştürücü almak yerine HDMI kablosu alman daha iyi olur.Anlayamadım vallahi şu an. Monitörden çıkan kablo ucu DP. acaba monitörü alınca yanında diğer kablolarda mı çıkıyordu ki? çok olduğundan hatırlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.