D DoxoD Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi HDMI vs Dislay portlarından hangisine bağlamalıyım monitörümü, hangisi daha hızlıdır ? (Not:Konudan sonra ban yiyebilirim bu nedenle kusura bakmayın.)
Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi HDMI vs Dislay portlarından hangisine bağlamalıyım monitörümü, hangisi daha hızlıdır ? (Not:Konudan sonra ban yiyebilirim bu nedenle kusura bakmayın.)
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #2 Silinen üye dedi: Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi HDMI vs Dislay portlarından hangisine bağlamalıyım monitörümü, hangisi daha hızlıdır ? (Not:Konudan sonra ban yiyebilirim bu nedenle kusura bakmayın.) Genişletmek için tıkla... Display Port, daha günceldir ve HDMI'dan çok daha yüksek çözünürlüğe ulaşabilir. Ben DP öneririm
Silinen üye dedi: Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi HDMI vs Dislay portlarından hangisine bağlamalıyım monitörümü, hangisi daha hızlıdır ? (Not:Konudan sonra ban yiyebilirim bu nedenle kusura bakmayın.) Genişletmek için tıkla... Display Port, daha günceldir ve HDMI'dan çok daha yüksek çözünürlüğe ulaşabilir. Ben DP öneririm
D DoxoD Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #3 Teşekkürler şu anda monitör bakıyorum DP girişli.