DisplayPort 1.4 destekleyen monitör 4K 160 Hz verir mi?

f27sarap

Hectopat
Daha fazla  
ASUS 27" ROG STRIX XG27ucs 160Hz monitör almayı düşünüyorum fakat monitörün özelliklerine baktığımda maximum DisplayPort 1.4 desteklediğini gördüm internette gördüğüm kadarıyla. Tam emin değilim. 1.4 Max 4 k ayarda 120 Hz i destekliyormuş. Bu doğru mu ve doğruysa ben ben bunu HDMI'dan bağlasam bir sorun yaşar mıyım?

ASUS 27" ROG STRIX XG27ucs 160Hz monitör almayı düşünüyorum fakat monitörün özelliklerine baktığımda maximum DisplayPort 1.4 desteklediğini gördüm internette gördüğüm kadarıyla. Tam emin değilim. 1.4 Max 4 k ayarda 120 Hz i destekliyormuş. Bu doğru mu ve doğruysa ben ben bunu HDMI'dan bağlasam bir sorun yaşar mıyım?
Bildiğim kadarı ile hdmi ile bağlıyacaksan hdmi sürümünü öğrenmen lazım. Hdmi 1.4 se desteklemeyebilir Hdmi 2.0 olması lazım. Display port ile bağlıyacaksan evet verir

2k 360hz monitörüm var, display 1.4 2k da 240hz gösteriyor maximum fakat 360 olarak kullanabiliyorum, kutudan da hdmi kablo çıkıyor o da destekliyor.
4k 144hz 43" monitörüm var onda da sorun çıkmadı, oradaki 120hz ye takılmayın.
4k 160hz yi de destekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı