GaNgStaLoVe Kilopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. AOC marka monitor HDMI çıkışı arızalı sadece DP çıkışı var kasada ise HDMI ve DVI çıkışı. Ekrana nasıl görüntü aktarabilirim?
Merhaba arkadaşlar. AOC marka monitor HDMI çıkışı arızalı sadece DP çıkışı var kasada ise HDMI ve DVI çıkışı. Ekrana nasıl görüntü aktarabilirim?
Portakal53 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 654 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Legion Y520 80WK I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2025 #2 Dönüştürücü takabilirsin.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 16 Mart 2025 #3 GaNgStaLoVe dedi: Merhaba arkadaşlar. AOC marka monitor HDMI çıkışı arızalı sadece DP çıkışı var kasada ise HDMI ve DVI çıkışı. Ekrana nasıl görüntü aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartiniz nedir?
GaNgStaLoVe dedi: Merhaba arkadaşlar. AOC marka monitor HDMI çıkışı arızalı sadece DP çıkışı var kasada ise HDMI ve DVI çıkışı. Ekrana nasıl görüntü aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartiniz nedir?
GaNgStaLoVe Kilopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #4 AliEgemen dedi: Anakartiniz nedir? Genişletmek için tıkla... HP marka kasa Portakal53 dedi: Dönüştürücü takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile kesin görüntü alabilirmiyim bazı forumlarda işe yaramaz yazmışlar Bu konu hakkında yardımcı olacak birileri varmidir Varmı bu sıkıntıyı yaşayan çözen yardım bekliyorum Son düzenleme: 19 Mart 2025
AliEgemen dedi: Anakartiniz nedir? Genişletmek için tıkla... HP marka kasa Portakal53 dedi: Dönüştürücü takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile kesin görüntü alabilirmiyim bazı forumlarda işe yaramaz yazmışlar Bu konu hakkında yardımcı olacak birileri varmidir Varmı bu sıkıntıyı yaşayan çözen yardım bekliyorum