Technopat'ın da videoda incelediği Paugge marka 1.4 DisplayPort almayı düşünüyorum fakat monitörümün DisplayPort giriş kısmında 1.2a yazıyor. DisplayPort geriye uyumluluk içeriyor mu? Alsam bu kablo ile sorun yaşar mıyım?
MSI Opitx G271 eSports gaming monitor. Equipped with 27 inch,1080p, Wide color gamut, 144Hz refresh rate and 1ms response time panel, the Optix G271 eSports gaming monitor will redefine the rules of eSports tournament and build the winner formula.
Selam dostum. Öncelikle bu ürünü ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim. Geriye uyumluluk var. Aynı satıcının n11 sitesinde sık sorulan sorularda istediğin cevap net bir şekilde verilmiş.
Paugge Vesa Sertifikalı 2M Displayport 1.4 Kablo Entdp1420 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Selam dostum. Öncelikle bu ürünü ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim. Geriye uyumluluk var. Aynı satıcının n11 sitesinde sık sorulan sorularda istediğin cevap net bir şekilde verilmiş.
Paugge Vesa Sertifikalı 2M Displayport 1.4 Kablo Entdp1420 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.