pencil2 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 Selam, yaklaşık 2 aydır display portumdan görüntü bozuluyor. Ekrana saliselik bozulmalar gelip gidiyor. Başka monitörde de denedim aynısı oluyor, HDMI da sıkıntı yok pürüzsüz çalışıyor. Dosya Ekleri c7e3dd3e-c3fb-493a-ae4b-d8aba23b63a5.jpg 214,5 KB · Görüntüleme: 90
Selam, yaklaşık 2 aydır display portumdan görüntü bozuluyor. Ekrana saliselik bozulmalar gelip gidiyor. Başka monitörde de denedim aynısı oluyor, HDMI da sıkıntı yok pürüzsüz çalışıyor.
Burak Temelkaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2016 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7600 İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Cooler Master Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm Hava Soğutucu ANAKART: MSI Pro B650M-A WiFi AM5 EKRAN KARTI: MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB RAM: Kingston Fury Beast 16 + KINGSTON Beast KF556C36BBE-16TR 16Gb 5600Mhz DDR5 CL36 SSD: Samsung 980 1TB + Kingston KC3000 2TB KASA: VENTO Neptune VG07F RGB Siyah Mid Tower Gaming Kasa PSU: FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 7 Kasım 2023 #2 Başka kablo ile denediniz mi? Sorun kabloda da olabilir. Artı 0 Eksi
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.570 Makaleler 25 Çözümler 169 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 7 Kasım 2023 #3 pencil2 dedi: Selam, yaklaşık 2 aydır display portumdan görüntü bozuluyor. Ekrana saliselik bozulmalar gelip gidiyor. Başka monitörde de denedim aynısı oluyor, HDMI da sıkıntı yok pürüzsüz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Portun Erkek uçlarında sorun var mı? Artı 0 Eksi
pencil2 dedi: Selam, yaklaşık 2 aydır display portumdan görüntü bozuluyor. Ekrana saliselik bozulmalar gelip gidiyor. Başka monitörde de denedim aynısı oluyor, HDMI da sıkıntı yok pürüzsüz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Portun Erkek uçlarında sorun var mı?
D4rnxx26 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #4 pencil2 dedi: Selam, yaklaşık 2 aydır display portumdan görüntü bozuluyor. Ekrana saliselik bozulmalar gelip gidiyor. Başka monitörde de denedim aynısı oluyor, HDMI da sıkıntı yok pürüzsüz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo veya DP girişinde bir sorun olabilir kabloyu değiştirin diyeceğim ama fiyatlar 200 bandında ama size kalmış. Artı 0 Eksi
pencil2 dedi: Selam, yaklaşık 2 aydır display portumdan görüntü bozuluyor. Ekrana saliselik bozulmalar gelip gidiyor. Başka monitörde de denedim aynısı oluyor, HDMI da sıkıntı yok pürüzsüz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo veya DP girişinde bir sorun olabilir kabloyu değiştirin diyeceğim ama fiyatlar 200 bandında ama size kalmış.
KS KS pencil2 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #5 Burak Temelkaya dedi: Başka kablo ile denediniz mi? Sorun kabloda da olabilir Genişletmek için tıkla... Yeni kablo denemedim Bayram Reis dedi: Portun Erkek uçlarında sorun var mı? Genişletmek için tıkla... erkek uç nedir? D4rnxx26 dedi: Hocam kablo veya DP girişinde bir sorun olabilir kabloyu değiştirin diyeceğim ama fiyatlar 200 bandında ama size kalmış. Genişletmek için tıkla... Evet muhtemelen öyle, şimdi alsam ve sorun kabloda değil ise zarardayım Artı 0 Eksi
Burak Temelkaya dedi: Başka kablo ile denediniz mi? Sorun kabloda da olabilir Genişletmek için tıkla... Yeni kablo denemedim Bayram Reis dedi: Portun Erkek uçlarında sorun var mı? Genişletmek için tıkla... erkek uç nedir? D4rnxx26 dedi: Hocam kablo veya DP girişinde bir sorun olabilir kabloyu değiştirin diyeceğim ama fiyatlar 200 bandında ama size kalmış. Genişletmek için tıkla... Evet muhtemelen öyle, şimdi alsam ve sorun kabloda değil ise zarardayım
Burak Temelkaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2016 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7600 İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Cooler Master Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm Hava Soğutucu ANAKART: MSI Pro B650M-A WiFi AM5 EKRAN KARTI: MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB RAM: Kingston Fury Beast 16 + KINGSTON Beast KF556C36BBE-16TR 16Gb 5600Mhz DDR5 CL36 SSD: Samsung 980 1TB + Kingston KC3000 2TB KASA: VENTO Neptune VG07F RGB Siyah Mid Tower Gaming Kasa PSU: FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 7 Kasım 2023 #6 pencil2 dedi: Yeni kablo denemedim Genişletmek için tıkla... Bence başka bir kablo ile deneyin. HDMI'da sıkıntı yok ise sorun kablo da olabilir. Artı 0 Eksi
pencil2 dedi: Yeni kablo denemedim Genişletmek için tıkla... Bence başka bir kablo ile deneyin. HDMI'da sıkıntı yok ise sorun kablo da olabilir.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 7 Kasım 2023 #7 pencil2 dedi: Yeni kablo denemedim Erkek uç nedir? Evet muhtemelen öyle, şimdi alsam ve sorun kabloda değil ise zarardayım Genişletmek için tıkla... Bence kablo alın çözülmez ise iade edersiniz hocam. Artı 0 Eksi
pencil2 dedi: Yeni kablo denemedim Erkek uç nedir? Evet muhtemelen öyle, şimdi alsam ve sorun kabloda değil ise zarardayım Genişletmek için tıkla... Bence kablo alın çözülmez ise iade edersiniz hocam.
D4rnxx26 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #8 pencil2 dedi: Yeni kablo denemedim. Erkek uç nedir? Evet muhtemelen öyle, şimdi alsam ve sorun kabloda değil ise zarardayım. Genişletmek için tıkla... Evet sorun girişte çıkarsa 200 TL boşa vermiş olacaksin. Artı 0 Eksi
pencil2 dedi: Yeni kablo denemedim. Erkek uç nedir? Evet muhtemelen öyle, şimdi alsam ve sorun kabloda değil ise zarardayım. Genişletmek için tıkla... Evet sorun girişte çıkarsa 200 TL boşa vermiş olacaksin.
KS KS pencil2 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #9 FRAGX dedi: Bence kablo alın çözülmez ise iade edersiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sağdan soldan arkadaşlardan rica ettim denemek için bakalım, sorun çözülmez ise ekran kartı sıkıntılıdır. Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Bence kablo alın çözülmez ise iade edersiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sağdan soldan arkadaşlardan rica ettim denemek için bakalım, sorun çözülmez ise ekran kartı sıkıntılıdır.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 7 Kasım 2023 #10 pencil2 dedi: Sağdan soldan arkadaşlardan rica ettim denemek için bakalım, sorun çözülmez ise ekran kartı sıkıntılıdır. Genişletmek için tıkla... Umarım ekran kartı sağlamdır hocam. Artı 0 Eksi
pencil2 dedi: Sağdan soldan arkadaşlardan rica ettim denemek için bakalım, sorun çözülmez ise ekran kartı sıkıntılıdır. Genişletmek için tıkla... Umarım ekran kartı sağlamdır hocam.