Y ygzsen11 Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 DisplayPort'u ekran kartına bağlıyorum görüntü gelmiyor ama anakarta bağlayınca görüntü geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2024
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.784 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #2 ygzsen11 dedi: DisplayPort'u ekran kartına bağlıyorum görüntü gelmiyor ama anakarta bağlayınca görüntü geliyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
ygzsen11 dedi: DisplayPort'u ekran kartına bağlıyorum görüntü gelmiyor ama anakarta bağlayınca görüntü geliyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çalışıyor mu?
S SnowLoad Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 Ekran kartını doğru taktiginizdan emin misiniz? Anakarta takınca belki işlemciden apu şeklinde görüntü geliyordur. Artı 0 Eksi
Ekran kartını doğru taktiginizdan emin misiniz? Anakarta takınca belki işlemciden apu şeklinde görüntü geliyordur.
KS KS Y ygzsen11 Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #4 alpermen dedi: Ekran kartı çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartının fanları çalışıyor. SnowLoad dedi: Ekran kartını doğru taktiginizdan emin misiniz? Anakarta takınca belki işlemciden APU şeklinde görüntü geliyordur. Genişletmek için tıkla... Direkt bilgisayarcı yaptı sabah sorun yoktu bir anda gitti. Artı 0 Eksi
alpermen dedi: Ekran kartı çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartının fanları çalışıyor. SnowLoad dedi: Ekran kartını doğru taktiginizdan emin misiniz? Anakarta takınca belki işlemciden APU şeklinde görüntü geliyordur. Genişletmek için tıkla... Direkt bilgisayarcı yaptı sabah sorun yoktu bir anda gitti.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.784 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 ygzsen11 dedi: Evet ekran kartının fanları çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yok yani DisplayPort'u. Artı 0 Eksi
ygzsen11 dedi: Evet ekran kartının fanları çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yok yani DisplayPort'u.
S SnowLoad Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #6 HDMI ile bağlamayı denediniz mi o zaman ne oluyor? Artı 0 Eksi
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.042 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #7 Ekran kartınızı slota tam olarak oturtup pinleri tam olarak oturttuğunuzdan eminseniz muhtemelen ekran kartınızın dp çıkışı arızalıdır. Artı 0 Eksi
Ekran kartınızı slota tam olarak oturtup pinleri tam olarak oturttuğunuzdan eminseniz muhtemelen ekran kartınızın dp çıkışı arızalıdır.
KS KS Y ygzsen11 Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #8 atlaas dedi: Ekran kartınızı slota tam olarak oturtup pinleri tam olarak oturttuğunuzdan eminseniz muhtemelen ekran kartınızın DP çıkışı arızalıdır. Genişletmek için tıkla... HDMI ve DP kablosu ile denedim ama olmadı Ikisinde'de. SnowLoad dedi: HDMI ile bağlamayı denediniz mi o zaman ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet denendi yine aynı. Artı 0 Eksi
atlaas dedi: Ekran kartınızı slota tam olarak oturtup pinleri tam olarak oturttuğunuzdan eminseniz muhtemelen ekran kartınızın DP çıkışı arızalıdır. Genişletmek için tıkla... HDMI ve DP kablosu ile denedim ama olmadı Ikisinde'de. SnowLoad dedi: HDMI ile bağlamayı denediniz mi o zaman ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet denendi yine aynı.
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.042 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #9 ygzsen11 dedi: HDMI ve DP kablosu ile denedim ama olmadı Ikisinde'de. Evet denendi yine aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloları tamamen çıkartın ve tekrar takın doğru olarak size zahmet. Eğer yine olmuyorsa bilgisayarcıya gidin ve gözünüzün önünde denesin kablo v.s takıp. Artı 0 Eksi
ygzsen11 dedi: HDMI ve DP kablosu ile denedim ama olmadı Ikisinde'de. Evet denendi yine aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloları tamamen çıkartın ve tekrar takın doğru olarak size zahmet. Eğer yine olmuyorsa bilgisayarcıya gidin ve gözünüzün önünde denesin kablo v.s takıp.
S SnowLoad Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #10 Ekran kartını biraz daha bastirin belki gevşek kalmıştır. Bilgisayarcı da olsa belki tam oturtamamis olabilir. Artı 0 Eksi
Ekran kartını biraz daha bastirin belki gevşek kalmıştır. Bilgisayarcı da olsa belki tam oturtamamis olabilir.