DisplayPort kablo çalışmadı

Alpherus

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba Technopat Severler, Geçenlerde Vatan Bilgisayar'dan DisplayPort kablo almaya gittim ve satış danışmanına bana 144Hz monitörde G-Sync destekleyecek kablo önerir misiniz diye talepte bulundum ve bana Goldmaster CAB-1261 modelini önerdi. Ürünü alıp evde denediğimde hiçbir şekilde görüntü gelmedi, monitörde direk sinyal yok yazıyordu zaten ürün kutusunun üzerinde DisplayPort yerine Digital port yazıyordu sonra aklıma geldi ki bu ürün lisanssız olması ihtimalinden dolayı herhangi bir DisplayPort logosu göremedim. Sonrasında ürün değişimine gittiğimde Slink marka bir DP kablo almayı düşündüm fakat satış danışmanı bu senin isteğini yerine getirmez dedi. Ne yapmalıyım? Şahsen monitörümün ve ekran kartımın terminallerinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Slink marka kablo işimi görür mü? Teşekkür ederim :)

Marka dandikte olsa görüntü vermesi gerekiyordu. Kabloda sorun olması muhtemel. Uzun süre kullanılabileceğin ve kaliteyi doğrudan etkileyen bi ürün için en azından bi 80 tl verilebileceği düşüncesindeyim. Vesa sertifikalı Paugge marka DP kablo 90 tl fiyatında.

Marka dandikte olsa görüntü vermesi gerekiyordu. Kabloda sorun olması muhtemel. Uzun süre kullanılabileceğin ve kaliteyi doğrudan etkileyen bir ürün için en azından bir 80 TL verilebileceği düşüncesindeyim. Vesa sertifikalı Paugge marka DP kablo 90 TL fiyatında.

Aynen ben de öyle düşünüyorum, dediğiniz markayı gördüm fakat sistem hazır diye acele ettim biraz. O markadan alacağım o halde teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı