DisplayPort kablo farkları

IsBestOnLy

Centipat
Merhaba arkadaşlar GTX 1660 Ti ekran kartım var. ASUS VQ248 144Hz 1ms monitörüm var ve ekran kartımın özelliklerinde DisplayPort 1.4 yazıyor. Kullandığım kablo bu sanırsam, 1.2 orta kalite ya da ucuz bir kablo diye düşünüyorum. S-LINK SL-460 1.5M DİSPLAY PORT M/M KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Almak istediğim kablo ise bu 1.4. Arkadaşlar görüntü ekranında oyun akıcılığında vs. bir fark, bir fayda görür müyüm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paugge almanı tavsiye ederim çünkü sertifikası var ve ben kaliteli buluyorum.

Sertifikasız kabloları alıp görüntünün gidip gelmesi durumu yaşayan kullanıcı sayısı çok.

Sertifikayı buradan kontrol edebilirsin.
s1.PNG

Görüntü gidip gelmesi gibi bir sorun yaşamıyorum fakat görüntüde ve akıcılıkta bir fark olur mu? Çünkü 1.2 1.4 arasında Gbit/s farkı var diye biliyorum.

Paugge aldım kullanıyorum gayet memnunum görüntüde hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar RX590 ile kullanıyorum. Biraz pahalı ama geleceğe yönelik bir ürün.

Görüntü Hz olarak 144 alıyorum görüntü gelip gitmesinde bir problem yok eğer bir problem yaratırsa ya da bozulursa alacağım ilk kablo Paugge olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı