Selamlar. Bu üç ürün arasında kaldım. Ugreen Aliexpress'te en çok satılan DisplayPort kablosu. Digitus birçok kişi tarafından öneriliyor. Paugge ise vesa sertifikalıymış. Bugün veya yarın siparişi vereceğim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Digitus DP to DP DisplayPort Bağlantı Kablosu 2m Kilit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Mahalle bilgisayarcısından aldığım 10 veya 20 TL lik markasız kabloyu kullanıyorum. 1080p de 144Hz ve G-Sync ı sorunsuz açabiliyorum. Bu kablonun önerdiklerinizle arasındaki farkı nedir?
Kesinlikle Paugge olanı alın. Kablonun kalitesini elinize aldığınızda hissedebiliyorsun takmadan dahi. VESA sertifikasız dandik kablolarda ekran gidip gelme, görüntü kalitesinde kötülük veya siyah ekran olabiliyor. Daha kötüsü yabancı forumlardan okuduklarıma göre PC'de boot sorunu ve GPU girişine zarar veren DP kabloları bile olmuş. Bu yüzden kesinlikle VESA sertifikalı olanı alın yani Paugge.
Vesa sertifikası bir artıdır. Diğerlerinin yok diye daha kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Paugge ve Ugreen markalarının HDMI kablolarını kullandım. Ugreen 2.0 olduğundan 4K görüntü almak için kullanıyordum. Ben olsam fiyat/performans tercihi yapardım. Ugreen ve Paugge arasında ahım şahım bir fark olduğunu sanmıyorum. Ama Vesa sertifikası bir artı tabii.