harunbhey İstanbul Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Elimde AOC 24G2SPU / bk monitör var. Display girişi var okey. G-Sync açmak icin anakartımda display girişi olması şart mı? Ona göre anakart satın alacağım.
Elimde AOC 24G2SPU / bk monitör var. Display girişi var okey. G-Sync açmak icin anakartımda display girişi olması şart mı? Ona göre anakart satın alacağım.
Çözüm Oğuzhan Necip Şahin 3 Eylül 2023 Monitör G-Sync destekliyorsa ve ekran kartınızda da DP portu varsa bağlamanız yeterli.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 3 Eylül 2023 #2 Anakartta degil monitorde olmasi yeterli, zaten G-Sync monitor ozelligi anakartla alakasi yok. 24G2SPU sitesinde G-Sync destegi var gozukuyor ekran kartinizi varsa DisplayPort portu ile monitore baglayarak G-Sync kullanabilirsiniz. Son düzenleme: 3 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Anakartta degil monitorde olmasi yeterli, zaten G-Sync monitor ozelligi anakartla alakasi yok. 24G2SPU sitesinde G-Sync destegi var gozukuyor ekran kartinizi varsa DisplayPort portu ile monitore baglayarak G-Sync kullanabilirsiniz.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 3 Eylül 2023 #3 Monitör G-Sync destekliyorsa ve ekran kartınızda da DP portu varsa bağlamanız yeterli. Artı 1 Eksi Çözüm
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 harunbhey İstanbul dedi: Elimde AOC 24G2SPU / bk monitör var. Display girişi var okey. G-Sync açmak icin anakartımda display girişi olması şart mı? Ona göre anakart satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında olur ben DP çıkışlı anakart görmedim hiç gördüysem de unutmusumdur Artı 0 Eksi
harunbhey İstanbul dedi: Elimde AOC 24G2SPU / bk monitör var. Display girişi var okey. G-Sync açmak icin anakartımda display girişi olması şart mı? Ona göre anakart satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında olur ben DP çıkışlı anakart görmedim hiç gördüysem de unutmusumdur