DisplayPort mu HDMI mı?

BrEfLst

Kilopat
Daha fazla  
Gigabyte GS25F2 modelini satın aldım fakat aklıma bir sorun takıldı kutudan HDMI kablosu cıkıyor fakat bende eski monitörümden kalma DisplayPort kablosu var. Sizce hangisini takmalıyım? DP ile 200 Hertz verebiliyor mu yoksa veremediği için falan mı? HDMI kablosu cıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte GS25F2 modelini satın aldım fakat aklıma bir sorun takıldı kutudan HDMI kablosu cıkıyor fakat bende eski monitörümden kalma DisplayPort kablosu var. Sizce hangisini takmalıyım? DP ile 200 Hertz verebiliyor mu yoksa veremediği için falan mı? HDMI kablosu cıkıyor.
İkisini de dene hdmi 200hz vermezse dp takarsın. Arkadaşımda aynı monitörden var hdmi kullanıyor. 200hz.

İkisini de dene HDMI 200Hz vermezse DP takarsın. Arkadaşımda aynı monitörden var HDMI kullanıyor. 200Hz.

DisplayPort taktım ve ayarlardan 200 Hertz'e aldım gayet stabil çalışıyor teşekkürler.

İkisini de dene HDMI 200Hz vermezse DP takarsın. Arkadaşımda aynı monitörden var HDMI kullanıyor. 200Hz.

Hocam arkadaşınızın monitöründe de bir tık boğuk ya da çok nadir cızırtı şeklinde sesler bulunuyor mu?

Son düzenleme:
Evet hocam çok nadir hafif bir cızırdama var bu yüzden garantiye yollamak mantıklı mı? Az önce kurdum monitörü daha.

Hocam bende daha yeni ASUS TUF Gaming 270Hz modelini aldım, monıtorun Power kablosunu taktıgım yerden cızırdama sesi geldi anlık görüntü gitti geldi falan umursamadım şu an normal çalışıyor inşallah bir şey olmaz.

Hocam bende daha yeni ASUS TUF Gaming 270Hz modelini aldım, monıtorun Power kablosunu taktıgım yerden cızırdama sesi geldi anlık görüntü gitti geldi falan umursamadım şu an normal çalışıyor inşallah bir şey olmaz.

Yok hocam elektrik cızırtısı değil hoparlör sıkıntılı gibi bir cızırtı ama çok önemsemedim açıkçası ASUS VG248 monitör kullanıyordum onun hoparlörleri bayağı bir kaliteliydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı