B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 530 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #11 Atakan_1 dedi: Bunun hoparlörleri çok kaliteli değildi zaten çok boğuk geliyordu sesleri. Ama ben duymadım cızırtı tarzı bir şey arkadaş da öyle bir ses olsaydı bana söylerdi. Genişletmek için tıkla... Evet evet boğuklukla ilgili aşırı yüksek sese alıp şampiyonlar ligi müziği falan açınca arada çok nadir cızırdıyor dikkatli dinleyince.
Atakan_1 dedi: Bunun hoparlörleri çok kaliteli değildi zaten çok boğuk geliyordu sesleri. Ama ben duymadım cızırtı tarzı bir şey arkadaş da öyle bir ses olsaydı bana söylerdi. Genişletmek için tıkla... Evet evet boğuklukla ilgili aşırı yüksek sese alıp şampiyonlar ligi müziği falan açınca arada çok nadir cızırdıyor dikkatli dinleyince.
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 838 Çözümler 3 27 Ağustos 2025 #12 BrEfLst dedi: Evet evet boğuklukla ilgili aşırı yüksek sese alıp şampiyonlar ligi müziği falan açınca arada çok nadir cızırdıyor dikkatli dinleyince. Genişletmek için tıkla... O zaman bozuk değil kalitesiyle alakalı. Monitör panel olarak güzel ama. Bence garantiye göndermenize gerek yok.
BrEfLst dedi: Evet evet boğuklukla ilgili aşırı yüksek sese alıp şampiyonlar ligi müziği falan açınca arada çok nadir cızırdıyor dikkatli dinleyince. Genişletmek için tıkla... O zaman bozuk değil kalitesiyle alakalı. Monitör panel olarak güzel ama. Bence garantiye göndermenize gerek yok.