U Unys Attopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Aldığım yeni sistemde DP portla çalıştırırken no signal hatası alıyorum, sebebi ne olabilir?
Gok1Han Kilopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB RAM RTX 3050 4 GB İ7 12650 işlemci 1 TB SSD Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 Unys dedi: Aldığım yeni sistemde DP portla çalıştırırken no signal hatası alıyorum, sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Benim kuzenimde de aynı sorun vardı. RAM'leri çıkarıp taktıktan sonra düzelmişti. Bir deneyin isterseniz hocam. Artı 0 Eksi
Unys dedi: Aldığım yeni sistemde DP portla çalıştırırken no signal hatası alıyorum, sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Benim kuzenimde de aynı sorun vardı. RAM'leri çıkarıp taktıktan sonra düzelmişti. Bir deneyin isterseniz hocam.
KS KS U Unys Attopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 Gok1Han dedi: Benim kuzenimde de aynı sorun vardı. RAM'leri çıkarıp taktıktan sonra düzelmişti. Bir deneyin isterseniz hocam. Genişletmek için tıkla... Çıkardım taktım kasa kapanıyor kafasına göre bozmuş olabilirim ama monitör gelince kasa gidiyor 1 2 kez Artı 0 Eksi
Gok1Han dedi: Benim kuzenimde de aynı sorun vardı. RAM'leri çıkarıp taktıktan sonra düzelmişti. Bir deneyin isterseniz hocam. Genişletmek için tıkla... Çıkardım taktım kasa kapanıyor kafasına göre bozmuş olabilirim ama monitör gelince kasa gidiyor 1 2 kez
applefanboy Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 370 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #4 Hocam HDMI deneme imkanınız varsa öyle deneyin bendeki sorun RAM'i çıkar tak yapınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS U Unys Attopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #5 applefanboy dedi: Hocam HDMI deneme imkanınız varsa öyle deneyin bendeki sorun RAM'i çıkar tak yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Dp var elimde şuan sadece Artı 0 Eksi
applefanboy dedi: Hocam HDMI deneme imkanınız varsa öyle deneyin bendeki sorun RAM'i çıkar tak yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Dp var elimde şuan sadece