Çözüldü DisplayPort no signal hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nawrocu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Hazır sistem aldım ama PC çalışırken ekran bir anda gidip DisplayPort no signal hatası alıyorum. Kasa hala çalışır vaziyette kasanın tuşuna basıp kapatıp açtığım zaman ekran kartı driverini tekrar kurmam gerekiyor. Ne yapmam lazım? 2 aydır çözemedim ekran kartım AMD RX 6750 XT.

Çözüm
OCCT güç kaynağı testinde error verdi mi? 20 dakika boyunca aralıksız yaptın mı?

Sorun %99 olasılık ile güç kaynağından kaynaklanıyor. Güç kaynağından iki farklı 8 pin PCI ex girişinden bağlayın. Daisy chain yapıyor isen yani.
Çok teşekkür ederim saatlerdir sorun yok bu kadar kolay bir çözüm olması bir tık sinirimi bozmadı değil

AMD ekran kartlarında RX 5000 serisinden beri sana söylediğim gibi daisy chain bağlanırsa yük altında böyle sorunlar yaşatabiliyor. Şu an yaptığın gibi önerilir iki farklı kaynaktan güç alıyor. Çözülmesine çok sevindim.

Sağ taraftaki kablo aşağı tarafta kalmış ilk kez PC aldım 2 aydır boş yere kullanamamışım.

Merhaba yaşadığın sorunun aynısını 6700 ile yaşadım birebir aynı sorun, her şeyi denedim olmadı dün aldığım yere götürdüm bakacağız dediler ondan sonra bu başlığı gördüm merak ettiğim senin sorunun çözüldü mü şu an tamamen umarım benim çözümüm de bu kadar kolay olur teşekkürler

Ben güç kablosunu yanlış bağlamışım şu an sıkıntısız kullanıyorum.

Güç kaynağında bulunan kabloları değiştirdin değil mi resimdeki gibi yaptın yani tek çıkıştan değil de her sekiz PIN'i 2 ayrı çıkıştan aldın?

Aynen iki yerden aldım tek yerden aldığım için o sıkıntıyı yaşadım zaten.

Aynen iki yerden aldım tek yerden aldığım için o sıkıntıyı yaşadım zaten.
Anladım çok teşekkür ederim ben servise bu çözümü ilettim bire bir aynı sorunu yaşıyordum umarım tekrar olmaz çok morelim bozuldu bu duruma salı günü teslim alıcam geri bakalım inşallah olur çözümü ileten arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim iyi sosyaller

Sende mi tek yerden çektin benim gibi.

Sende mi tek yerden çektin benim gibi.

Ben hazır sistem aldım ve aldığım yer biz böyle topluyoruz genelde bir sorun olmuyor ama sorun oysa düzeltirim dedi ve bu şekilde değiştirdi ben sorunun kaynağının bu olduğunu bilmiyordum hala daa bu olduğundan emin değilim yazılımsal olarak bir ton şey denedim olmadı sonra sistemi aldığım yere görürdüm akşamına bu başlığı gördüm umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…