Merhaba. Hazır sistem aldım ama PC çalışırken ekran bir anda gidip DisplayPort no signal hatası alıyorum. Kasa hala çalışır vaziyette kasanın tuşuna basıp kapatıp açtığım zaman ekran kartı driverini tekrar kurmam gerekiyor. Ne yapmam lazım? 2 aydır çözemedim ekran kartım AMD RX 6750 XT.
AMD ekran kartlarında RX 5000 serisinden beri sana söylediğim gibi daisy chain bağlanırsa yük altında böyle sorunlar yaşatabiliyor. Şu an yaptığın gibi önerilir iki farklı kaynaktan güç alıyor. Çözülmesine çok sevindim.
AMD ekran kartlarında RX 5000 serisinden beri sana söylediğim gibi daisy chain bağlanırsa yük altında böyle sorunlar yaşatabiliyor. Şu an yaptığın gibi önerilir iki farklı kaynaktan güç alıyor. Çözülmesine çok sevindim.
Merhaba. Hazır sistem aldım ama PC çalışırken ekran bir anda gidip DisplayPort no signal hatası alıyorum. Kasa hala çalışır vaziyette kasanın tuşuna basıp kapatıp açtığım zaman ekran kartı driverini tekrar kurmam gerekiyor. Ne yapmam lazım? 2 aydır çözemedim ekran kartım AMD RX 6750 XT.
Merhaba yaşadığın sorunun aynısını 6700 ile yaşadım birebir aynı sorun, her şeyi denedim olmadı dün aldığım yere götürdüm bakacağız dediler ondan sonra bu başlığı gördüm merak ettiğim senin sorunun çözüldü mü şu an tamamen umarım benim çözümüm de bu kadar kolay olur teşekkürler
Merhaba yaşadığın sorunun aynısını 6700 ile yaşadım birebir aynı sorun, her şeyi denedim olmadı dün aldığım yere götürdüm bakacağız dediler ondan sonra bu başlığı gördüm merak ettiğim senin sorunun çözüldü mü şu an tamamen umarım benim çözümüm de bu kadar kolay olur teşekkürler.
Anladım çok teşekkür ederim ben servise bu çözümü ilettim bire bir aynı sorunu yaşıyordum umarım tekrar olmaz çok morelim bozuldu bu duruma salı günü teslim alıcam geri bakalım inşallah olur çözümü ileten arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim iyi sosyaller
Anladım çok teşekkür ederim ben servise bu çözümü ilettim bire bir aynı sorunu yaşıyordum umarım tekrar olmaz çok moralim bozuldu bu duruma salı günü teslim alacağım geri bakalım inşallah olur çözümü ileten arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim iyi sosyaller.
Ben hazır sistem aldım ve aldığım yer biz böyle topluyoruz genelde bir sorun olmuyor ama sorun oysa düzeltirim dedi ve bu şekilde değiştirdi ben sorunun kaynağının bu olduğunu bilmiyordum hala daa bu olduğundan emin değilim yazılımsal olarak bir ton şey denedim olmadı sonra sistemi aldığım yere görürdüm akşamına bu başlığı gördüm umarım işe yarar