Çözüldü DisplayPort no signal hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nawrocu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Hazır sistem aldım ama PC çalışırken ekran bir anda gidip DisplayPort no signal hatası alıyorum. Kasa hala çalışır vaziyette kasanın tuşuna basıp kapatıp açtığım zaman ekran kartı driverini tekrar kurmam gerekiyor. Ne yapmam lazım? 2 aydır çözemedim ekran kartım AMD RX 6750 XT.

Çözüm
OCCT güç kaynağı testinde error verdi mi? 20 dakika boyunca aralıksız yaptın mı?

Sorun %99 olasılık ile güç kaynağından kaynaklanıyor. Güç kaynağından iki farklı 8 pin PCI ex girişinden bağlayın. Daisy chain yapıyor isen yani.
İnşallah sorunun budur gerçekten basit bir sorun sistemine sağ salim kavuşman dileğiyle.
Teşekkür ederim umarım haberdar ederim burayı da görüşmek üzere

Teşekkür ederim umarım haberdar ederim burayı da görüşmek üzere
Bilgisayarı bugün 3 4 defa stres testine soktum herhangi bir sorun yaşamadım oyuna oynadım şuanlık iyi ama erkenden konuşmak istemiyorum umarım tekrarlanmaz

Son düzenleme:

Hayırlı olsun bir sıkıntı yaşanmaz umarım yaşanırsa Technopat'a konu açarsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…