Çözüldü DisplayPort no signal hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gorkem16

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı açarken DisplayPort no signal hatası veriyor. HDMI kablosuyla da denedim ekran gelmedi. Başka bir kasada ekran kartımı denediğim zaman ekran geliyor.
Bilgisayarın özellikleri:
Anakart: ASUS B450M.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
XPG RAM 16 GB (8+8)
M.2 SSD James Donkey 256 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı açarken DisplayPort no signal hatası veriyor. HDMI kablosuyla da denedim ekran gelmedi. Başka bir kasada ekran kartımı denediğim zaman ekran geliyor.
Bilgisayarın özellikleri:
Anakart: ASUS B450M.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
XPG RAM 16 GB (8+8)
M.2 SSD James Donkey 256 GB.

Sorun büyük ihtimalle anakartla alakalı, oyun oynarken bir anda mı gidiyor yoksa hiç açılmıyor mu?

Kanka bende ekran bir anda gidiyor ve DisplayPort no signal yazıyor. Arkada ise kasa çalışmaya devam ediyor mesela YouTube'da arkada video devam ediyor. Bu sıkıntı kesin anakartla mı alakalıdır çünkü yeni anakart alacağım ona göre.

Kanka bende ekran bir anda gidiyor ve DisplayPort no signal yazıyor. Arkada ise kasa çalışmaya devam ediyor mesela YouTube'da arkada video devam ediyor. Bu sıkıntı kesin anakartla mı alakalıdır çünkü yeni anakart alacağım ona göre.
N eyaptın kardeşim? Aynı sorun bende de var.. Sistem çalışırken bir anda görüntü gidiyorrr.Ama bazen sistem duruyor bende anlayamadım bu hatatyıı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı