DisplayPort ses iletmiyor mu?

oguz12345

Megapat
Daha fazla  
Monitörüm ASUS VP249QGR, idareten HDMI ile kullanıyordum ve hoparlöründen ses alabiliyordum. Bugün DisplayPort'a geçiş yaptım ve monitörün hoparlörünü kullanamıyorum aygıt yöneticisine falan baktım herhangi bir sorun gözükmüyor. Ben DisplayPort ses iletiyor diye biliyorum ayrı bir ses kablosu mu almam gerek?

Ayni monitore sahibim HDMI ile kullanıyorum, DP ile fark olmamasi lazim aslinda ses konusunda.

Ayni monitore sahibim HDMI ile kullanıyorum, DP ile fark olmamasi lazim aslinda ses konusunda.
Yani aslında farklık bir durum yok DP ile direkt hiç ses alamıyorum, HDMI ile sorunsuz alıyordum.

Hocam simdi DP ile denedim hiçbir degisiklik olmadi yine ses alabiliyorum, ses aygitida degismedi Windows uzerinde.
Ekran kartiniz nedir?
Ekran karti uzerinden baglanti sagladiginizi varsayarak soruyorum.

Hocam simdi DP ile denedim hiçbir degisiklik olmadi yine ses alabiliyorum, ses aygitida degismedi Windows uzerinde.
Ekran kartiniz nedir?
Ekran karti uzerinden baglanti sagladiginizi varsayarak soruyorum.
GALAX GeForce RTX 4060. Hocam ikinci monitörüm HDMI'da şu an, normalde ikinci monitör gelmeden önce dediğim gibi idareten HDMI'da kullanıyordum ana monitörü. Jak bilgisinde HDMI olarak gözüküyor, bir ilgisi olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1709639133266.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 27

Şu an 2. monitoru ses aygiti olarak goruyor hocam, NVIDIA driveri nasildi hatirlamiyorum ama biraz kurcalayin bir ayar vardir diye dusunuyorum.
Boyle bir sayfa buldum, sorununuzu cozmesi lazim https://www.nvidia.com/content/control-panel-help/vlatest/tr-tr/mergedProjects/nvdspTRK/To_set_up_digital_audio_on_your_graphics_card.htm#:~:text=NVIDIA%20Denetim%20Masası%27nın%20gezinme,%2C%20DisplayPort%20veya%20DVI)%20listelenir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…