M mpty Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 17 23 Kasım 2023 #1 Monitör Lenovo lp32-30 Arkadaşlar merhaba benim monitörden display kasaya HDMI olarak bağlantı yapmam gerekiyor bu kablo çalışır mı yoksa display kablosu + dönüştürücü mü almam gerekir? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Ugreen olan daha çok işime gelir uzunluğundan dolayı sizce çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2023
Arkadaşlar merhaba benim monitörden display kasaya HDMI olarak bağlantı yapmam gerekiyor bu kablo çalışır mı yoksa display kablosu + dönüştürücü mü almam gerekir? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Ugreen olan daha çok işime gelir uzunluğundan dolayı sizce çalışır mı?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.197 Çözümler 98 23 Kasım 2023 #2 Doğru kablo, ikiside çalışır.
Serhan Demir Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Evga GTX 1660S SC Ultra 6gb / Crucial Ballistix (8x2) 3000 MHz / B450 -A Pro / Xigmatek 550W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Meslek Lisesi Öğrencisi (11) 23 Kasım 2023 #3 Yorumları okudum ürünün gayet güzel çalıştığını söylüyorlar. Fakat bir arkadaş ürünün açık bir şekilde geldiğini dile getirmiş (muhtemelen gümrükten geçerken incelenmiş olabilir). Onun dışında ürün alınabilir.
Yorumları okudum ürünün gayet güzel çalıştığını söylüyorlar. Fakat bir arkadaş ürünün açık bir şekilde geldiğini dile getirmiş (muhtemelen gümrükten geçerken incelenmiş olabilir). Onun dışında ürün alınabilir.