RuntimeMuhendis
Decapat
Daha fazla
Notebook ile Monitörün bağlantısı kurmak için DisplayPort arıyordum. Notebookda mini DisplayPort girişi var. Bir tane mini DisplayPort kablosu alacağım. Aşağıda beğendiğim bir ürünün farklı sitelerdeki linki var sizce nasıl bir ürün? Ve hangi siteden almalıyım? (Amazon'dan almak istiyorum çünkü indirimim var. Ama orada Amazon'un kendisi değil entepe teknoloji diye bir satıcı var o satıyor. Trendyol'da da o satıcı satıyor sadece Hepsiburada'nın bizzat kendisi satıyor. Bir de Vatan Bilgisayar da aynı ürünü satıyor. Şu anlık Vatan Bilgisayar'dan mı alayım diyorum. Fark eder mi sizce?
www.vatanbilgisayar.com
www.trendyol.com
Paugge ENTMDP1415 VESA Sertifikalı Mini Displayport 1.4 Kablo - 1M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Paugge ENTMDP1415 VESA Sertifikalı Mini Displayport 1.4 Kablo - 1M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Paugge ENTMDP1415 VESA Sertifikalı Mini Displayport 1.4 Kablo - 1.5M - Fiyatı, Yorumları
Paugge ENTMDP1415 VESA Sertifikalı Mini Displayport 1.4 Kablo - 1.5M yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: